Poate te-ai inselat. sau poate nu... trebuie sa vb cu el serios si sa-l intrebi daca te place sau doar ' se foloseste ' de tine
vb si tu calm si nu gandii de 2 ori... ce-ti vine in minte aia sa spui si sa faci
nu trebuie sa ' gandesti ' cu inima
Eu zic sa-i spui lui ceea ce simti pentru el, chiar daca o sa rada sau o sa le spuna prietenilor lui.Sa nu-ti pese de ce spun altii.Si zic ca e mai bine ca tu sa faci primul pas, nu el.si sper sa fiti impreuna si sa va bucurati amandoi de viata.Un ultim sfat:,, Nu te schimba ca sa faci pe plac!,,
Eu zic sa-i spui lui ceea ce simti pentru el, chiar daca o sa rada sau o sa le spuna prietenilor lui.Sa nu-ti pese de ce spun altii.Si zic ca e mai bine ca tu sa faci primul pas, nu el.si sper sa fiti impreuna si sa va bucurati amandoi de viata.Un ultim sfat:,, Nu te schimba ca sa faci pe plac!,,
Eu te sfatuiesc s aii spui si lui ce simti chiar daca s-ar putea sa ractioneze cum nu te astepti tu dar macar sti ca iai spus ce gandesti si ce simti.si zic eu ca e mai bine sa regreti un lucru pe care l.ai facut decat sa regreti ca nu ai facut acel lucru:1Sper sa fi bine si sa fiti impreuna daca nu inseamna ca pe tine te asteapta cineva mai bun ca el.bafta