anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

bună, TPU. am şi eu o problemă. cu care mă confrunt de la începutul anului trecut. sper să aveţi răbdare s-o citiţi pe toată.
M-am împrietenit cu un băiat cu un an mai mare decât mine anul trecut. mă înţelegeam foarte bine cu el, iar el mi-a făcut cunoştinţă cu TOŢI prietenii lui, care sunt în şcoală cu mine. a trecut ceva timp, iar acum câteva săptămâni ne-am certat destul de urât, şi nu ştiu cum Dumnezeu, a reuşit să-i întoarcă pe toţi prietenii lui importiva mea. ţin să vă spun şi că prietenii lui sunt cam bârfitori şi foarte răutăcioşi, şi din orice lucru mărunt fac o întreagă poveste. acum începe noul an şcolar şi mie pur şi simplu îmi este ruşine să mai ies din clasă, de frică să nu dau cu ochii de ei. dar nici în clasă nu pot sta. pentru că m-am certat şi cu cea mai bună prietenă a mea şi pur şi simplu mă urăşte. ea este super rea şi ar fi în stare şi să mă bată şi să mă înjure de faţă cu toată lumea. aşa că mă gândeam să stau departe de ea şi de prietenii acelui băiat şi să stau cu restul fetelor şi băieţilor din clasă. în plus, anul acesta vom avea o colegă nouă pe care o cunosc şi mă înţeleg super bine cu ea, dar şi ea e prietenă cu fosta mea cea mai bună prietenă şi nu vreau să o întoarcă împotriva mea şi nici să o influenţeze negativ.
Deci, ce să fac? să stau tot anul şcolar în clasă fără să ies (decât atunci când am sportul) sau să ies fără grijă? dar cu fosta cea mai bună prietenă a mea şi cu restul colegilor? ce pot face ca să mă înţeleg cu ei? ( colegii) şi ca să mă integrez în grupul lor?

3 răspunsuri:
| EyeCandy a răspuns:

Ieși liniștită din clasa și nu le da satisfactia să vadă că bagi în seamă toate răutățile lor. și în legătura cu noua colegă, stai liniștită. dacă fosta ta prietenă e rea și bârfitoare, nimeni nu ar vrea să-i fie alături.

| ElenaSA a răspuns:

Iesi fara grija.Ai dreptul sa iesi si sa vorbesti cu cine vrei in pauza.Fiecare sa zica ce o vrea, oamenii au pareri diferite.Asta nu inseamna ca trebuie sa-ti restrictionezi tu miscarea sau vorbitul.De prietena ta poti sa stai departe, dar mai sunt persoane in clasa cu care sa vorbesti.Iesi cu ele in pauza.

| ReViNeMaScAtii a răspuns:

Nu lasa pe nimeni sa te puna la pamant!
tine mereu capul sus
daca baiatul ala si prienetii lui sunt asa barfitori si rai, eu personlan i'as fi bagat pe toti in mamele lor..si imi vedeam linsitit de drum