Nu te mai gandi ca face asta ca sa faca gelos pe x. tu il placi. el te place (din ce povesteti tu aici). ce altceva vrei mai mult? sari pe el pana nu ti-l iau prietenele tale. si daca ele vor fi invidioase, atunci nu iti sunt prietene.
Deci! pai cum sa-ti spun intreaba-l asa in gluma:"Hey,vreau si eu sa am prieten si nu gasesc se ofera cineva?"te uiti la el:"te oferi tu?". Daca zice ca "nu"ii spui:Oricum nu te preferam pe tine"
El oricum o sa spuna "da" nu am nici o indoiala toti baietii spun "da" si gata apoi spui in gluma"Iauite mai am si eu gagic doar cu vorba ca vad ca nu ma saruta si el, off off offf trebuie sa gasesc unul pe masura mea!" Asculta-ma o sa se enervese si o sa te sarute, nu am nici o indoiala. APOI...(tu continuui povestea)
Succes!
Dupa parerea mea ar trebui sa il intrebi daca vrea sa fie cu tine si din ce ai spus si el te place, eu zic sa nu iai in considerare ca prietenele tale ar putea fi geloase, punete si tu intre cele 4 fete, daca el crede ca tu esti speciala si vrea sa fie cu tine asta este, in primul rand nu conteaza daca prietenele tale daca sunt geloase.
Eu zic sa faci ceea ce iti zice inima si nu te mai gandi la toate prostiile.
FUNDA?