| Kitty3D a întrebat:

Am si eu o problema cu pc. Sa incepem cu inceputul intr-o dimineata stateam pe calculator inainte de a ma duce la scoala cand am terminat treaba cu pc-ul urma sa il inchid dar el s-a stins dintr-o data de parca as fi ramas fara curent am zis ca nu e nimic ca mi se mai intamplase si inainte si cu o curatare a coolerului se rezolva totul si nu l-am curatat atunci deoarece trebuia sa plec la scoala seara cand am ajuns acasa am aprins pc si aceeasi poveste se tot stingea mereu mereu mereu tata a desfacut unitatea a curatat coolerul si din greseala a rupt un piciorus cara tinea coolerul am cuparat altul si l-am pus a mers circa 10 minute pc fara sa se stinga si aceeasi poveste acum am pus unitatea culcata si pc nu se mai stinge :WTF?straight face Ce credeti ca trebuie sa fac? Poate dauna unitatii faptul ca sta culcata:-s? Help sad. Funda si voturi bune. xoxo. P. S : Craciun Fericit! :*

1 răspuns:
| 718 a răspuns:

Eu am patit acelasi lucru.Mie mi s-a ars atunci monitorul.Cred ca ar trebui sa te duci la cineva cu experienta si sa il repare daca este ceva grav.