Pai,eu spun ca ar trebui sa-i lasa-i sa faca ce vor ei... daca vor sa fumeze, sa fumeze.dar daca prietenul tau cel mai bun e implicat si el in asta ...atunci ar trebui sa incerci sa-l faci(macar pe el) sa se razgandeasca pentru ca nu e cool sa fumezi, mai ales d ela o varsta ca asta. Fumatul dauneeaza sanatatii.Organismul unui copil nu e pregatit pentru chestii de genul:cafea sau fumat.Numai de la 18 ani si normal nici atunci.Doar adultii au voie sa fumeze, dar eu spun sa-i lasi in pace.Incearca sa -l convingi pe prietenul tau ca nu e bine si lasa-i pe restul.S i pentru a doua intrebare:In ziua de azi multi copii fumeaza si a devenit un fel de ''moda'' desi nu e deloc frumos.Eu am 13 ani si la mine in clasa sunt cativa care fumeaza si toata lumea i considera cool pentru ca sunt rebeli.dar de fapt te aisugr eu.esti mai apreciat in societate daca nu fumezi. Sper ca ti-am fost de ajutor
Nu sifona.Lasa-i sa faca ce vor atat timp cat nu au treaba cu tine.Si nu, nu este "cool" sa fumezi.Iti distrugi sanatatea,si, pe deasupra, mai si platesti pentru asta.Sa fim seriosi. Daca un fumator inrait si-ar luat, in loc de 1 pachet de tigari (cam 10 lei), cate un kg de fructe de cat ii ajunge de 10 lei.N-ar fi mai bine? Fructele sunt pline de vitamine si toate cele.asta a fost doar un exemplu,din partea mea, du-te fumeaza, si fii Cool.