| diduxx a întrebat:

Buna TPU:]

Am si eu o problema.[Dau funda; x]

Am fost cu un baiat aproximativ 1 luna, dar ne-am despartit pentru ca nu am mai vrut eu[totul nu era la fel ca la inceput, ne vedem din ce in ce mai rar.etc]
Dar acum am inceput sa tin la el si nu stiu ce sa facstraight faceDin cate am inteles de la un prieten al lui el nu mai vrea sa fie cu mine pentru ca s-a saturat de fete[penibila chestia asta]...
Cand eram cu el imi spunea ca ma iubeste si chestii din astea, dar acum nu stiu ce sa cred mai tine la mine sau nu?straight faceCe sa fac?

Răspuns Câştigător
| Andrei1496 a răspuns:

Tine legatura cu el.incearca sa il convingi sa fiti(in prima faza) amici. dupa aia mai lasa-l sa se calmeze putin si cred ca isi va reveni de la faza cum ca "se satura de fete". dupa aceea intreaba-l daca mai vrea sa fiti impreuna(in caz ca mai tii la el)

4 răspunsuri:
| LifeFail a răspuns:

Bună.
Mi s-a întâmplat şi mie odată chestia asta. E chiar nasol. Ştiu cum te simţi.Nu e deloc uşor. În general,în astfel de cazuri, cel mai corect şi cinstit ar fi să-l întrebi personal dacă încă te mai iubeşte. Poate părea greu la început, dar e cel mai bine aşa.Fii sinceră cu el, spune-i că încă mai ţii la el, s-ar putea să nu ai de pierdut.
Baftă multă!

| ignore a răspuns:

El zice ca numai tine l fete pentru ca e suparat si daca nu are nikio prietena mai ai o sansa vb cu el p mess du-te l blocu lui sau la telefon si explica-i ce simti :X

| Atâtdedulce a răspuns:

Nu s-a săturat scumpa de fete. S-a plictisit. Şi nu de fete, de tine. Asta dă de înţeles. Te iubesc ăla pe care il zicea era aşa, un fel de bună happy el habar nu are probabil cât a valorat pentru tine. Părerea mea -> Nu merit. Fii deşteaptă şi dă-i tu prima papucii, să nu te joace el cum vrea. Chiar nu se merităhappy

| diduxx explică:

Multumesc pentru sfaturi:*Imi pare rau ca nu pot da funda tuturorstraight facetoate raspunsurile imi vor fi de folos:*