Tine legatura cu el.incearca sa il convingi sa fiti(in prima faza) amici. dupa aia mai lasa-l sa se calmeze putin si cred ca isi va reveni de la faza cum ca "se satura de fete". dupa aceea intreaba-l daca mai vrea sa fiti impreuna(in caz ca mai tii la el)
Bună.
Mi s-a întâmplat şi mie odată chestia asta. E chiar nasol. Ştiu cum te simţi.Nu e deloc uşor. În general,în astfel de cazuri, cel mai corect şi cinstit ar fi să-l întrebi personal dacă încă te mai iubeşte. Poate părea greu la început, dar e cel mai bine aşa.Fii sinceră cu el, spune-i că încă mai ţii la el, s-ar putea să nu ai de pierdut.
Baftă multă!
El zice ca numai tine l fete pentru ca e suparat si daca nu are nikio prietena mai ai o sansa vb cu el p mess du-te l blocu lui sau la telefon si explica-i ce simti :X
Nu s-a săturat scumpa de fete. S-a plictisit. Şi nu de fete, de tine. Asta dă de înţeles. Te iubesc ăla pe care il zicea era aşa, un fel de bună el habar nu are probabil cât a valorat pentru tine. Părerea mea -> Nu merit. Fii deşteaptă şi dă-i tu prima papucii, să nu te joace el cum vrea. Chiar nu se merită
Multumesc pentru sfaturi:*Imi pare rau ca nu pot da funda tuturortoate raspunsurile imi vor fi de folos:*