| Anto_9732 a întrebat:

Am si eu o problema. De cand a inceput iarna ma tot duc la patinoar. De cateva zile am observat un tip si mi-a placut de el. Nu de mult s-a despartit de o prietena de a mea de care nici nu mai vrea sa auda. In seara aceasta la patinoar am prins curaj si l-am intrebat daca vrea sa ne dam impreuna. El a acceptat si ne-am dat. A inceput niste subiecte si unul se referea la "prietena mea" pe care nu prea o suport pentru ca mi-a tras teapa cu cativa baietichatterbox. Si bla am inceput sa vorbim si tot vorbeam despre mai multe chestii. Can ma uit la el imi zambeste sau imi trage cu ochiul si se baga in seama cu mine. Dar nu cred ca va vrea sa fie ceva intre noi pentru ca el face 16 ani iar eu 13.si as vrea sa aflu daca ma place. Va rog ajutati-maa!

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

E posibil sa te placa, nu se stiehappy pana la urma nu e asa de mare diferenta de varsta, exista si mai mari, de exemplu eu am o prietena care intre parintii ei e diferenta de vreo 20 de ani, deci in cazul tau 3 ani e chiar putinhappy. pana la urma nu conteaza varsta, poate sa existe dragoste si intr-o diferenta ceva mai mare, iar 3 ani chiar nu mi se pare mult, eu as zice sa vorbesti cu el, sa afli daca te place, sau daca nu ai curaj tu, roaga o prietena mai de incredere sa intrebe, dar nu pe aia care ai zis ca a fost cu ea caci dupa cum ai zis, aia te cam pacaleste. apropo sa te intreb ceva, cand v-ati dat impreuna pe gheata, era si prietena ta prin preajma? caci e posibil sa fii facut asa ca sa o faca pe aia geloasa deci ai grijawinking. Succes! si Craciun fericit!:*

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pai atunci, inseamna ca ori a facut-o 4 fun ori chiar te place, iti vei da si tu seama de comportamentul lui pe parcurs, insa cel mai bine si corect ar fi sa-l intrebi daca simte ceva pentru tine, stiu ca-ti va fi greu, dar e cel mai bine asawinking. Succes!

| Laurentiuuu a răspuns:

Salut, Pai. tinand cont ca tu ai 13 ani aproape impliniti, iar el are 16 ani. sau daca vrei sa fii impreuna cu el intreaba l, daca vorbea cu tine iti zambea si chestii din astea. Eu cred ca te place! si poti profitawinking

| Anto_9732 explică:

@ Adry05 : Nu, nu era si prietena aceea acolo happy.

| Anto_9732 explică:

@ Adry05: Nu, nu era si prietena aceea acolo.

| selena_5281 a răspuns:

De ce nu il intrebi pe el? sau daca aveti un prieten comun pune'l sa il intrebe.
si pana la urma dragostea nu are varsta.
incearca sa vorbesti deschis cu el

| bogdanel7 a răspuns:

Propune-i o intalnire "amicala" la o cafea, discuta cu el subiecte necomune, vezi daca iti da atentie si este interesat de ce anume spui. Apoi lasa de la sine, poate te va intreba de nr de telefon sau sa mai iesiti din nou sau cine stie. happy