anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Am si eu o problema.De ce prietena mea nu are initiativa,adica de la un timp nu ma mai intreaba ce fac,nu ma suna,iar cand o sun eu si o intreb ca de ce ea nu ma suna imi spune "Da` de ce sa te sun!", acest lucru ma doare destul de tare, ce credti ca ar trebui sa fac?

5 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Tipa s-a cam plictisit de tine, asta e sigur. Tot ce poți face este să vorbești cu ea despre asta, într-un mod serios.
Altfel, te vei consuma degeaba, și nu merită.

| neutrino a răspuns:

Fata are drepttate, relatia s-a consumat, deci nu mai exista motiv pentru a telefona.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te tine ca sa nu zica la prietenele ei ca nu e singura. dar s-a saturat de tine asta e sigur, spune-i ca vrei sa o luati pe drumurile voastre.acum vine si vara inloc sa stai cu cineva, te minti singur ca mai tine la tine

| Biancaalone a răspuns:

Nu poți sa ști ce are! Ori nu mai vrea sa fiți prietene, fie ai greșit tu cu ceva, fie are o perioadă mai proastă în care vrea sa fie lăsată în pace pentru a pune cap la cap anumite lucruri!

| Immortal69 a răspuns:

Pai mai mult ca sigur nu isi mai doreste relatia cu tine, incearac cand o mai suni sa gasesti subiecte de dezbatut care sa-i placa si ei sau sa va vedeti mai des.