| Andrux_3060 a întrebat:

Am si eu o problema. Deci eu am fost cu un baiat 2 ani, ne-am desp timp in care cel mai bun pr al lui s-a intragostit de mine. intre timp nu l-am mai iubit pe fostul, dar m-am desp si de celalalt, acum m-am impacat cu cel care statusem 2 ani de 3 luni, dar si pr lui ma place, incep sa simt ca imi revine iubirea pentru el, insa eu cu adevarat iubesc pe altcineva cu care vorbesc f.des, ma vad, dar nu suntem impreuna pentru ca el are 21 de ani si eu 15 si asteptam sa fac 16 ani sa putem fi impreuna cu adevarat. ce sa fac? pe cine sa mai aleg? primul cu care am fost 2 ani ma iubeste si stiu asta si sunt sigura de asta, dar si celalt, insa nu la fel de mult, cel de 21 de ani tine la mine si are destule de multe planuri cu mine gen sa avem o rel serioasa, pentru ca sunt cuminte si baietii cam asta cauta, mi-a zis el. ce sa faC?

Răspuns Câştigător
| Ralluca25 a răspuns:

Bună.
Chestia e că nici eu sincer nu aș ști ce să fac. Pur și simplu alege-l pe cel cu care chiar vrei să rămâi. Din tot ce am citit băiatul care are 21 de ani spui că are multe planuri de viitor, dar tu abeai ai 15 ani ești sigură că de acum vrei să-ți planifici tot viitorul?
Alege cu inima, dacă ești sigură că vrei să fi cu băiatul de 21 de ani fii! Doar gândește-te bine! happy.
Pa, ****.

3 răspunsuri:
| Ralluca25 a răspuns:

Scuze nu știu de ce sa-u pus steluțele alea. **** *

| MarrieMarie a răspuns:

In niciun caz sa nu-l crezi pe cel de 21.crede-ma e diferenta prea mare intre voi adica...acum u crezi ca il chiar intereseaza si poate o sa ma intelegi gresit pentru ca am 12 ani dar, eu asa as face.as zice sa-l alegi pe cel cu care ai fost 2 ani sau...

| andreiTheDJ a răspuns:

Eu zic sa faci ce iti spune inima.