Este un lucru des intalnit la oamenii din oras, care sunt presati de timp, poluare si alte medii cotidiene ce ne dezechilibreaza viata de zi cu zi.Acest lucru ne suprasolicita organismul chiar daca nu facem multa miscare, tine doar de psihicul uman, creierul nostru fiind foarte obosit, gaseste greu chiar si sarcina de odihna dificila. Poti repara asta urmand un tratament naturist care iti relaxeaza tensiunile neuronale.Nu e mare lucru, dar eu stiu din experienta personala ca ceaiul de lavanda sau ceaiul pentru somn linistit de la farmacie ajuta.Eu am vazut efectele dupa cam o saptamana, in fiecare seara beam un pahar de ceai de lavanda inainte de culcare si mi am reglat astfel somnul.Relaxandu ti creierul in fiecare zi,acesta intra in ritmul normal de execurtie a sarcinilor obisnuite, incearca si cu siguranta o sa te ajute, vei vedea rezultatele cu timpul bine inteles, dar nu o sa fii dezamagot, sper ca te - am ajutat!
Eu adorm foarte greu și daca beau cafea dimineața. Deci evita cafeina (cafea, Cola și de astea) și încearcă să te culci când ești obosit, nu la o ora fixa. Asta înseamnă ora 10, 11, 12 sau oricând simti că ți se închid ochii.
misauratcuviata întreabă: