anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema destul de complicata, "prietena mea cea mai buna" are un iubit caruia ii spune lucruri urate despre mine pe care le inventeaza..am prins-o de multe ori cu minciuna dar am trecut cu vederea si nu i-am spus nimic, incercand sa ma comport ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Daca eu am o problema si nu pot iesi cu ea in ziua respectiva, in fata mea pare intelegatoare dar prietenului ii spune tot felul de minciuni. Poate ca intuitia mea e buna fiindca simt invidie din partea ei, eu invat mai bine decat ea si cand iau premii la concursuri nici macar un bravo, felicitari nu-mi zice! (suntem la licee diferite); simt ca pana si pe aspectul meu e invidioasa...sincer eu incerc sa pastrez aceasta prietenie dar nu mai suport sa pun totul la suflet...ea nu stie ca am aflat lucrurile astea si nu stiu cum sa-i spun. Am inceput sa ma distantez de ea si sa-i vorbesc mai rece, poate isi da seama ca este ceva cu mine dar tot nu stiu cum sa procedez si cum sa ajung la subiectul asta complicat.mi-e teama ca daca pierd aceasta prietenie nu o sa mai am cui sa-mi spun problemele.Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi, multumesc! happy

5 răspunsuri:
| pretty34 a răspuns:

Eu cred ca ea e putin geloasa(poate asa e firea ei), iar daca te vb de rau (m-ai scuza-ma dar ce prietena iti mai este atunci), nu e bine. Problemele le poti spune unei persoana care te intelege si care n-are de gand sa imprastie zvonuri despre tine (mai ales minciuni). Vezi si tu ce faci!

| EpicLove a răspuns:

Ai incercat sa ai o discutie cu ea si sa-i spui ca stii, ca ea inventeaza lucruri despre tine pe la spate si ca te deranjeaza? incearca sa afli de la ea dc te vorbeste de rau

| mikicriss a răspuns:

Comporta-te si tu la fel ca si ea. Spune si tu lucruri urate despre ea. Si in privinta prieteniei si eu am trecut prin asta si iti garantez ca ea va veni sa isi ceara scuze si sa va impacati. ai incredere.

| andreeamrn a răspuns:

Am uitat sa precizez ca nu-l cunosc personal pe iubitul prietenei.

| Miclaus_Laurentiu_1987 a răspuns:

Fura-i iubitul laughing)