| florinnna a întrebat:

Am si eu o problema. E cam mult de citit da. poate va faceti timp si pentru mine. Am o colega de clasa pe care nu o sufar si sentimentu e reciproc. Ca sa ii fac rau m-am dat la prietenul el da doar la misto. Doar ca sau complicat lucrurile, a inceput sa-mi placa si mie de el si acum suntem impreuna. El a avut o prietena cu care nici nu s-a vazut face to face da' cica tine la ea foarte muult si chestii din astea. Cu cateva zile in urma am vazut in arhiva lui de pe messenger ca, cu o zi inainte sa ne combinam el se ruga de fosta lui prietena (cu care nu se vazuse)sa o ia iar de la capat si daca ea ii spunea ca vrea, mie cred ca-mi dadea papuci. M-am certat foarte rau cu el, da el imi spunea ca nu e nimic adevarat ca nu ma va lasa pentru nici una. Nu stiu ce sa fac ce sa ii zic am vazut ca aseara a rugato sa ii raspunda la telefon sa vorbeasca dar habar nu am ce au vorbit. Va rog frumos. un sfat ceva..sau cum sa-mi dau seama cu cine vrea sa ramana ( fata aia e de undeva de departe si nu or sa se vada prea des daca se "impaca" cu ea). Va rogg, dau funda.

3 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Si daca nu o suferi ti se pare normal sa-i faci rau suflandui iubitu?! Din cate vad eu nici tu nu esti usa de biserica... Daca faci rau de rau vei avea parte.Baiatul asta cred ca e cam nedumerit, nu te vad mult timp langa el. Daca vrei o relatie serioasa, gaseste-ti un baiat serios! Inainte de toate vorbeste deschis cu el si pune'l sa aleaga intre tine si tipa respectiva.

| Adriankuala a răspuns:

El momentan nu stie ce vrea si este indragostit de tipa aia care este foarte departe sfatu meu lasa-l sa-u asteaptal ia-l incet ca daca e langa tine sanse s-a plece la aia nu are

| Roxy3 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vorbesti deschis cu el, sa ii arati ce ai vazut in arhiva lui si sa-l intrebi cu cine vrea sa ramana. Ii explici ca tu nu esti pe post de rezerva. Exista posibilitatea ca el s-o mai placa inca pe fosta si sa stea cu tine petru a o face geloasa pe ea. Ii dai un timp sa se gandeasca bine cu cine vrea sa ramana. Sper sa rezolvi problema. Pa, pa!