| Madalina84 a întrebat:

Am si eu o problema : este un baiat din scoala mea care imi place f mult si nu stiu cum sa vorbesc cu el...adica stiu cum il cheama, cati ani are etc... dar n-am vorbit in viata mea cu el, mai putin cand s-a izbit de mine (asta se pune?), ma rog, ma puteti ajuta?

6 răspunsuri:
| Eastwood a răspuns:

Iti faci curaj, mergi la el il intrebi cum il cheama te prezinti, deveniti prieteni ii ceri id de mess si de acolo vezi ce va iesi happy!

| ingerashmyk a răspuns:

Fa-ti curaj du-te si vorbeste cu el imprietenitiva apoi incet incet spune-i ca il placi si daca ar vrea sa fie cu tine.

| qwy a răspuns:

Afla cine ii sunt prietenii, si incearca sa intri in colectivul lor.incearca sa devii prietena cu el si daca ii vei plcea ai sanse

| aannaa99 a răspuns:

laughing asa am patit si eu da du-te si intreaba-l cum te cheama cum ar fi ca nu sti si il intrebi cati ani in ce cls. ii si apoi te imprietenesti cu el si mno... si apoi incet incet ii spui ca-l placitongue(sper ca te-am ajutat)

| Madalina84 explică (pentru aannaa99):

Pai mi-e rusine, e asa dragut si popular(cum ar veni) dar nu pot sa il intreb, chiar am pus pe alte fete sa il intrebe...

| aannaa99 a răspuns (pentru Madalina84):

rolling on the floor pai alti cum vin la tine si te intreaba de id de messwinking