| youandme900 a întrebat:

Am si eu o problema: Eu plec un baiat dar prietena mea cea mai buna i-a zis ca-l il plac si eu nu vroiam sa afle! Acum nu stiu ce sa fac sunt foarte nervoasa si foarte suparata! Ceva niste remedii sau ceva? Si ea il place pe acel baiat m-am gandit sa-i zic si eu ca sa fim chit, dar eu vreau o razbunare mai mare! Ceva sfaturi? puppy dog eyes Funda

5 răspunsuri:
| Supps a răspuns:

Vrei o razbunare mai mare? Combina-te cu el si las-o pe ea cu ochii in soare sa moare de invidie pe tine. Greul a fost facut de catre ea proasta (in loc sa-i spuna ca-l place ea sa fie bine pentru ea, ea i-a spus ca-l placi tu), acum tu doar trebuie sa continui ce a inceput ea.

| stormer a răspuns:

Fi atenta...eu zic (daca inca esti la scoala sau si la liceu)dar necesita sa:
-ai nr fetei
-sa stii orarul lui(intrebi un coleg de al lui)
-sa stii in ce banca sta
-un coleg de al lui care iti este de incredere(daca esti in clasa cu el este mai bine ca poti face ce o sa iti zic eu tu singura)
Asa daca ai astea va trebui atunci cand baiatul sta in pauza si pui pe cineva sa il retina mult(cam toata pauza)ii cuti telefonul si daca ti-ai notat nr fetei il bagi in telefon si ii trimiti fetei un mesaj in care spui ceva de gen:"Esti o urata, proasta si o plac pe(cum te cheama)...Si dupa ce e trimis stergi mesajul.Apoi daca vrei sa se faca de tot rahatul cauti telefonul ei si cand sti sigur ca a vazut mesajul il stergi si de la ea. Apoi ea o sa ii zica lui de mesaj si o sa vezi ca asta este o super tare razbunare. Funda?

| DouăPuncteParanteză a răspuns:

Hey scuze ca te mustrez in asa momente dar nu trebuie sa ai asa prieteni care sa fie gelosi pe tine ca-ti place de un baiat, de care si ea este indragostita. daca ajunge problema pana aici spune-i baiatului ce simti invita-l la un suc si spune-i.ca il iubesti si daca reactioneaza cu ceva si spune ca si el te place intreaba-l daca vrea sa fie cu tine daca nu te place cautati alt baiat si lasa-l pe baiat sa stea cu prietena ta. daca o place pe ea, o sa te impaci si cu prietena ta si o sa ramai o prietena buina cu baiatu`

| DouăPuncteParanteză a răspuns:

Hey scuze ca te mustrez in asa momente dar nu trebuie sa ai asa prieteni care sa fie gelosi pe tine ca-ti place de un baiat, de care si ea este indragostita. daca ajunge problema pana aici spune-i baiatului ce simti invita-l la un suc si spune-i.ca il iubesti si daca reactioneaza cu ceva si spune ca si el te place intreaba-l daca vrea sa fie cu tine daca nu te place cautati alt baiat si lasa-l pe baiat sa stea cu prietena ta. daca o place pe ea, o sa te impaci si cu prietena ta si o sa ramai o prietena buna si cu acel baiat...

| Unicornnnn a răspuns:

Pai in primul rand zii prietenei tale sa nu se mai bage, sunt sentimentele tale! Si altadata nu ii mai zice. Si despre razbunare. Fa.o invidioasa! smug... Vorbeste mai mult cu baiatul acela. cunoasteti.va mai bine si apoi, daca e sentiment reciproc, veti putea fii impreuna! big grin puppy dog eyes