| Anonim111118 a întrebat:

Bună TPU
Am si eu o problema. fac solar de aproximativ 3 luni ce-i drept am exagerat putin, in urma multelor ședințe intr-un timp asa scurt.
Problema care este mi-au aparut niste pete pe fată, sunt ferm convinsă că sunt de la solar.
Mi-au aparut 2 pete mici... Am facut prostia de a continua să merg la solar crezând că pielea mea isi va reveni, ca vor dispărea sau eventual ca se vor colora si ele... dar nu a fost așa. s-au mărit si parca parca mi-au aparut m-ai multe.
Ce sfat aveți si pentru mine? Vor trece de la sine? Cu ce anume sa imi dau? M-ai pot continua sa merg la solar?
" Voi consulta si un dermatolog" in urmatoarele zile.

5 răspunsuri:
| 393Dan a răspuns:

Nu vreau sa te sperii, insa de la solar poate aparea cancer de piele, asa ca mergi cat mai repede la doctor si vezi ce ai.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sunt pete de batranete, o sedinta de solar face cat cativa ani de expunere intensa la soare, asa ca tenul tau incepe sa arate ca al batranicilor care lucreaza mult pe camp, in soare. Mergi la dermatolog, in functie de gravitatea leziunilor vei face o biopsie sau un tratament acre sa le mai amelioreze temporar. Nu le poti vindeca definitiv, batranetea este ireversibila din pacate, iar solarul imbatraneste foarte foarte rau tenul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Din cate stiu eu la solar se merge rar, foarte rar nicidecum multe sedinte in 3 luni... oricum radiatiile alea afecteaza grav pielea