| D1998 a întrebat:

Buna TPU.am si eu o problema gravacryingsi nu stiu ce sa fac.la mine la scoala. un baiat sufera dupa mine.eu il cred cand imi zice ca ma iubeste, si eu il iubesc dar nimeni din sc nu e de acord cu relatia noastrasad...si nu stiu ce sa fac, sa raman sau nu cu el.va rog ajutati-macryingcrying.

Răspuns Câştigător
| Mysteryossa a răspuns:

Nimeni din scoala nu e de acord? uite,parerea mea este ca daca va iubiti, sa fiti impreuna, sa nu va intereseze ce spun ceilalti.De ex.la mine:sunt cu un baiat de jumatate de an iar bunica mea nu e de acord(eu stau numai cu ea) dar i-am sp k il iubesc si poate spune ce vrea, ca nu ma despart de el.eu am 18 ani abia impliniti,dar asta nu inseamna ca inainte nu faceam la fel. daca iti place,nu merita sa il pierzi din cauza celorlati,pentru ca pana la urma tu stai cu el, si daca tie iti place, e ok.eu zis sa ramai cu el si sa nu asculti ce spun ceilalti.happy

2 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Cand aud asta mor! 1: la 13 ani mi greu sacred ca iubesti si 2: k stati in gura lumii! nu cu lumea te saruti, nu cu ea iti imparti greutatile, nu cu lumea zambesti! lasa-ti dracului lumea si dati-i foc!

| D1998 explică:

Va multumesc pentru sfaturi...asta o sa fac...