Cu ce te putem ajuta? Nodul fundului de care zici tu se numeste osul sacru. Daca e umflat, pune niste comprese cu gheata sau cu apa rece. Daca iti trece si continua sa te doara si sa te deranjeze in timp ce faci miscare, mergi la doctor pentru un control detaliat si eventual o radiografie.
Mai mult de atat nu am cu ce sa te ajut. Ia si fa-te bine si anunta-ne si pe noi cand ti-a trecut
Lol ce copila proasta e verisoara aia a ta
Nu a intrat nimic in tine cu siguranta.e din cauza faptului ca ai cazut.
E rau cand te doare nodul fundului dar iti va trece de la sine.
Oricum ai grija data viitoare si spune-i mamei tale daca mai face verisoara ta asa ceva
Bună! 1. Pune un supozitor cu Indometacin sau ia o fiolă de Algocalmin. 2, Du-te neapărat mâine la medic, să nu ai vreo fisură sau chiar fractură la coloana vertebrala, este foarte periculos. Până atunci stai cuminte în pat, nu prea umbla. Sănătate!
Te invit pe http://lecturirecenzate.ro/
S-ar putea sa-ti fi fisurat osul, eu am patit asa cu rolele, ma durea tot asa. Evita sa te misti prea mult si mergi urgent la medic!
Nu iti fa griji, daca iti pui niste comprese si iti dai cu o cremna o sa iti treaca...
O sa iti treaca si daca nu iti dai cu nimic dar mai greu
P.S.: nu te cunosc si nu esti prietena mea cea mai buna si nu ti-am spus ca am sa iti dau un raspun pe TPU si nu stii in monetu asta ca scriu ceva
P.S.2: poate ne vedem azi ( nu te cunosc)
Stiu! mi s-a intamplat si mie.du-te la doctor.mie mi-a dat gel nurofen sa-mi pun acolo unde ma doare.mi-a zis ca nu stiu ce mi s-a intamplat la osul d la fund.si acum cand ma mai lovesc la fund acolo tot incepe sa ma doara si imi dau cu crema si nu ma mai doare! Bafta!
Te-ai lovit la osul sacrum, da e normal de obicei atunci cand cazi risti sa ramai cu dureri la nivelul osului sacrum sau al coccisului in functie de cum cazi.ia-ti o crema si maseaza-te o sa te mai doara cateva zile dar iti trece dupa, chiar daca te doare trebuie sa masezi locul
Multumesc pentru raspunsuri!:* Ma simt mai bine. M-am dat cu o crema si am stat in pat, iar seara am iesit sa ma plimb. Plimbarea m-a ajutat mult, pentru ca nu m-am mai simtit asa de intepenita. Acum ma mai doare foarte putin si nu cred ca am patit ceva la os( fisura, etc). Multumesc pentru ajutor:*
Si mie mi s-a intamplat ceva asemanator. ma dadeam cu rolele pe chestia aia pe care merg aia cu carucior cu rotle si am cazut, am crezut ca mi-am rupt incheietura dar in o saptamana mi-o trecut.
Ma proasta aia de varata sa crezut in desene animate?! spune-i tampitei ca nu e asa poti sa ramai pralizata la medic de urgenta.