| Cami_1119 a întrebat:

Am si eu o problema...Imi place de un baiat din grupul meu de prieteni si eu cred ca si-a dat seama ca il plac si de ceva vreme nu prea mai vorbeste cu mine cum vorbea mai inainte ...si as vrea sa aflu daca ma place si el pentru ca el m-a intrebat o data ca daca mi-ar place de cineva si ar avea prietena as mai vorbi cu el? si am zis ca poate el asa face si de aia nu stiu de ce nu prea mai vorbeste cu mine. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| OneBoy a răspuns:

@skumpy2001 Nu cred ca sti ce inseamna iubirea! happy Cred ca e prea devreme la ei. Nu poti sa spui te iubesc unei persoane cunoscute doar prin intermediul unui site happy, trebuie sa stii anumite lucruri sa vezi cum si cat gandeste etc... Nu una doua gata Il iubesc laughing Asta e generatia asta de copii acum spun TE IUBESC prea usor.

4 răspunsuri:
| DamiPapucii a răspuns:

Vorbeste cu el, intra in vorba

| OneBoy a răspuns:

Poate el te considera doar o buna prietena! Cel mai bine e sa ii spui daca te place si el, pana nu e prea tarziu...

| YoYoJuSt4U a răspuns:

Eu cred ca te iubeste.nu fiindca asa zic eu sa te simti mai bine, dar reiese din intrebare, iti poti da seama prin comportamentul lui. cred ca e cam gelos!

| andreea7689 a răspuns:

Salut poate ca nu mai vorbeste cu tine cum vorbea inainte pentru ca a aflat de la cineva ca tu il placi si poate el are prietena si nu vrea sa te raneasca