| Shawos a întrebat:

am si eu o problema,in clasa la mine am o fata care e draguta ii place de mine si mie imi place de ea.Dar cand vorbim, nu dureaza mai mult de 2 min nu mai avem ce vorbii adica nu mai avem ce sa zicem.Ce as mai putea sa o intreb ca sa lungim conversatia?

Răspuns Câştigător
| andrey28 a răspuns:

Pai intreaba'o lucruri despre ea, cunoasteo mai bine, invit-o la un un suc, o pizza, ori ce... incearca sa fi mai romantic ia'i un trandafir( doar unul, pari mai misterios. ceea ce fetelor le place + ca e mai dragut decat un buchet care sa nu poata sa il tina in mana de mare ce e
.) dupa ce faci asta inttreaba'o daca vr sa fie cu tine... crede-ma. v'a functiona...winking bafta, sper sa o cuceresti :d

4 răspunsuri:
| miru20cmrecords a răspuns:

So intrebi despre iubiti ei (daca vrea sa-ti spuna) o sa are mult de povestit.

| MisFit20 a răspuns:

Trebuie sa detii controlul discutiei sa o aduci in favoarea ta, chiar nu gasiti ceva de discutat. Intreab-o in legatura cu sentimentele ei pentru tine, si va iesi o discutie frumoasa si placuta. Numai bine.

| FadetoBlack a răspuns:

Stai,stai,stai.
De când o cunoşti pe tipă? Dacă nu de prea mult timp, eu nu aş întreba-o aşa repede de sentimentele ei pentru tine, asta ca să nu te trezeşti cu o dezamăgire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intereseaza-te ce hobby are, ce muzica asculta, vorbiti despre temele pe care le aveti, fetelor le plac baietii inteligentiwinking