Ehh Crina, daca era beat mai intai incepea sa te pipaie sa te ia imbrate stiu eu... eu una cred ca te place :* si daca e asa bafta, maine poimaine, raspoimaine sau luni cand va veti intalni poti sa-l intrebi daca el chiar te place? sau de ce te-a sarutat?
Cat imi plac povestile de dragostee mai ales cele la inceput incep cand nu te astepti ^^
A, si daca era sa nu te placa nu te invita la ziua lui. Daca nu te place ca o iubita te place ca o amica si de la amicitie (sau cum se scrie, scuzati-mi gramatica perfecta si limba romana) mai e un pas pana la iubire
Baiatul care te place te invita intai la o plimbare, incearca sa te cunoasca si de-abia dupa mai multa vreme, cand relatia deja se contureaza, te saruta. Nu te inghesuie intr-un colt la betie.
Daca tu crezi ca era beat, intreaba-te ce te-a determinat sa crezi asta? sau poate crezi ca nu il meriti pe deplin si de asta crezi ca nu a fost el insusi cand te-a sarutat.adesea lucrurile astea se intampla din neincredere in sine, crezi ca totul e un vis. daca ai mult tupeu, intreaba-l daca isi aminteste lucrurile astea (formuleaza cumva ca sa nu-l faci sa se simta stanjenit) sau, daca esti mai timida poti doar sa bati apropouri (inventeaza motive pentru care ai putea sa aduci in discutie lucrurile acestea)
Daca eu as fi in locul tau nu i`as zice nimic din ce s-a intamplat in seara/ziua aia. apoi daca as vedea ca nu`si aminteste l`as intreba de ce a procedat asa
Ai putea sa il intrebi daca ce a facut la ziua lui(adica ca te'a sarutat) a facut'o in mod constient. Asa ai stii daca era beat. :*
Paii. intreaba-l maine. daca isi aminteste. ce s-a mai intamplat aseara. si daca spune ca da. Il intrebi ce. de exemplu ca "ce s-a intamplat intre voi 2". ar fi bine sa spuna el. si o sa incepeti sa vorbiti despre chestia asta. si daca spune ca nu isi aminteste. zici lass'o balta. Dupa sperr sa te intrebe. "De ce? Ce s-a intamplat". Si ii zici. ca va'ti sarutat. Si vezi ce reactie are...Si intreaba-l daca ii pare raw daca va'ti sarutat. daca spune ca nu. sigurr. ii place de tine. dar chestia e ca depinde si de caracterul lui. Sper ca te-am ajutat :-s Funda?
Deodata ce te a sarutat inseamna ca i-a placut de tine. tu ar trebui sa fi smechera acum sa-l iei la sigur daca era beat deci nu mai stie bine ce a vorbit cu tine si sal intrebi "si deci suntem impreuna... sau nu?"si mie mi s-a intamplat asa si am ramas impreuna cu acel baiat... pentru ca un sarut poate fi si o simpla aventura dar poate fi si inceputul unei mari iubiri.ai un avantaj pentru ca te a si invitat la ziua lui, in general baietii nu invita fete la ziua lor decat pe cele f simpatice lor.ai putea afla daca te place prin intermediul prietenilor comuni, daca aveti. sper ca te am ajutat. pupici.*
ale0409 întreabă: