| sebi1dinei a întrebat:

am si eu o problema:
In urma cu 2 luni am fost victima unui jaf in care mi s-a furat portofelul si telefonul(m-am dus direct la politie, apoi hotul m-a sunat cerandu-mi o suma de bani pentru a-mi inapoia actele din potrofel.Un politist a auzit conversatia si am decis sa mer cu suma de bani pentru a realiza un flagrant.Zis si facut.Mi-am recuperat portofelul si telefonul, am scris declaratii.)
Parte mai rea este ca am fost amenintat de catre prietenii hotului si mi-au spus sa retrag plangerea, lucru ce nu se poate face in cazuri de talharie, iar azi am primit o invitatie la proces eu fiind partea vatamata.Nu prea as vrea sa merg la proces deoarece am fost amenintat.Credeti ca prezenta mea e obligatorie?
Astept raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| nodeerskulls a răspuns:

In primul rand, dandu-te la fund le incurajezi activitatea criminala. In al doilea rand, nu sunt atat de prosti incat sa nu stie ca daca tu te duci la proces si faci reclamatie, ei o iau pe cocoasa. Mergi la proces linistit, incearca sa te intimideze. Tu ai politia in spate.

1 răspuns:
| Baton a răspuns:

Fiind victima da.tot la proces sau pe la politie poti spune ca ai fost amenintata si poti depunde plangere impotriva indivizilor