| OanaMaria338 a întrebat:

Bună TPU, am şi eu o problema în viața amoroasă, eu şi iubitul meu facem aproape 2 ani de cand formam un cuplu, în urmă cu câteva luni, el m-a ranit fff tare, dar apoi a devenit ca inainte, iubitor, atent cu mine, etc.dar acum, eu sun rea cu el, cand vorbim prin mesaje.dar fata in fata nu e deloc asa, in perioada in care el m-a facut sa sufar, nu ne vazusem deloc.dar fata in fata, suntem ffff ok, ne intelegem perfect, doar cand vb cu el pe wapp de ex, sunt rea fara sa imi faca ceva.dar eu il iubesc, ma poate ajuta cineva? Va rog, nu vreau sa-l pierd..nu faceti misto, va rog frumos.
Dau funda

4 răspunsuri:
| danutzu96 a răspuns:

Dupa cate se vede si el tine la tine daca este la fel orice i-ai zice. Trebuie pur si simplu sa nu mai fii rea deloc cu el, daca nu merita asta. Raspunde-i si la mesaje exact cum o faceai inainte.

| OanaMaria338 explică (pentru danutzu96):

Păi şti, fac asta..incerc să fiu ca inainte.dar cred ca acea suferinta de atunci nu a trecut, tu ce spui?

| danutzu96 a răspuns (pentru OanaMaria338):

Chiar daca nu ti-a trecut, trebuie sa treci peste. Daca ei si-a revenit inseamna ca si-a dat seama ca a gresit si ii pare rau. Gandeste-te doar la viitor si lasa ce fost in trecut happy El sigur o sa aprecieze daca o sa vorbesti si prin mesaje frumos cu elwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara iertare nu putem incepe o noua zi.Trebuie sa-l ierti pentru tot ce a fost si sa te porti ca si cum nu s-a intamplat nimic.
Dar cu efortul de a nu mai fi rea.
Depinde de tine sa schimbi atitudinea.