| matzulikaaa a întrebat:

Buna TPU am si eu o problema. iubitul meu mi-a zis ieri ca tine si la mine si la fosta lui iubita si a zis ca eu ill fac usor usor sa o uite.Important este ca nu a uitat-o si ca inca se gandeste la ea. E bine ca mi-a spus dar sa-u desp recent din cauza ca ea a oprit brusc relatia lor dar el cand s-a bagat intr-o relatie cu mine nu mi-a zis ca ii sta gandu la fosta. de nervi m-am despartit de el ma doare sa stiu ca el se gandeste la alta in timp ce eu ma gandesc la el. tin la el dar oare ce ar trebui sa fac? Crede-ti ca il pot face sa o uite? Sau sa incerc sa il uit eu pe el? chestia e ca eu tin la el si el zice ca tine la mine si nu ar fi vrut sa ma piarda dar el se mai gandeste si la ea. ce pot face? va rog dati-mi un sfat

2 răspunsuri:
| AnnY98 a răspuns:

Pai sincera sunt de acord cu celyawinking..deci daca el tio zis-o asta nu inseamna ca pe tine nu te iubea.ti-a zis-o doar k tu sa sti..si sincera ampatit-o pe propria piele.dar tot a cont baiatulsmug..deci daca mai poti intoarcete la elwinking pentru ca ea i-a dat cu jettonguenu el..asa k fi cu tupeu si zi k vrei sa te impaci cu el..BAFTAhappy

| celya a răspuns:

Deci privesti problema asta total gresi cand v-ati cuplat sa cladit o relatie bazata pe incredere reciproca deci daca el a zis doar ca se mai gandeste la ea nu inseamna ca tu nul faci fericit sau nu esti destul de buna petru el du-te la el cereti scuze pentru esire si impacativa ai incredere in el si el va avela randu lui incredere in tine sper sa-mi urmezi sfatul! Dacati place raspunsul meu astept si eu o funda mersi!