De aceia iti face figurile astea din cauza baiatului pe care il placeti amandoua, deocamdata nu le mai da satisfactia asta ca tu sa fi pe post de spectator si ei vedetele, stiu ca vrei sa fi cu el dar din cate spui sansele sunt minime din moment ce e,, posedat,, de ea
Ok) asta nu e greu deci incearca sa te victimizezi putin daca dusmanca ta te provoaca cu ceva, nu-i raspunde la provocari de fata cu toti enerveaz.o asa mai subtil mai ales de fata cu acel baiat. fa.o pe victima pe el nu.l mai baga deloc in seama si ei propune-i un "tratat" de pace ai grija sa fii inconjurata de multi martori, daca iti refuza propunerea de pace spune si tu ceva de genu "ei bine eu am incercat. dar daca tu vrei sa tii dusmanie intre noi 2: " daca accepta iar e bine sa stii:* tineti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape si daca vrei ca baiatul sa nu te mai faca fitoasa : in fata lui fii mai retrasa, nu vorbi prea mult, nu te da in spectacol [-x si daca el te ranseste cu ceva x( nu pune la suflet:* inseamna ca nu te.a meritat bafta>:d< sper ca ti.am fost de ajutor