| 291999 a întrebat:

Am si eu o problema! La scoala, am o dusmanca. si ea mereu ma zice la diriginta ca cica o injur sau. ca am dat in ea. dar eu nu i-am facut nimic in viataa mea ..chestia ciudata [ dar totusi tare ] e ca placem acelasi baiat. si el ma place pe mine; x.dar ea e colega lui de banca X-( X-(. mereu el ii pune mana pe forme. si mereu cand imi intorc privirea la ei. ea se uita la mine si il ia in brate.crying si el mereu accepta proprunerile ei. pluss ca nu pot vorbii cu el deoarece nu ne bagam in seama de 2 saptamani ..si mai nou ma face si fitoasa.
Cum sa fac sa cada urat in fata lui?` plus ca as vrea sa fiu si cu el.

2 răspunsuri:
| mona a răspuns:

De aceia iti face figurile astea din cauza baiatului pe care il placeti amandoua, deocamdata nu le mai da satisfactia asta ca tu sa fi pe post de spectator si ei vedetele, stiu ca vrei sa fi cu el dar din cate spui sansele sunt minime din moment ce e,, posedat,, de ea

| adinaluiza a răspuns:

Oklaughing) asta nu e greutongue deci incearca sa te victimizezi putinsmug daca dusmanca ta te provoaca cu ceva, nu-i raspunde la provocari shame on you de fata cu toti devil enerveaz.o asa mai subtilsmug mai ales de fata cu acel baiat. fa.o pe victima puppy dog eyes pe el nu.l mai baga deloc in seama si ei propune-i un "tratat" de pace smug ai grija sa fii inconjurata de multi martori, daca iti refuza propunerea de pace spune si tu ceva de genu "ei bine eu am incercat.sigh dar daca tu vrei sa tii dusmanie intre noi 2: straight face" daca accepta iar e bine smug sa stii:* tineti prietenii aproape si dusmanii si mai aproapedevil si daca vrei ca baiatul sa nu te mai faca fitoasa : in fata lui fii mai retrasa, nu vorbi prea mult, nu te da in spectacol [-x si daca el te ranseste cu ceva x( nu pune la suflet:* inseamna ca nu te.a meritatbatting eyelashes bafta>:d< sper ca ti.am fost de ajutor