| Ralukitzza a întrebat:

Buna TPU... Am si eu o problema. M-ati putea ajuta cumva?big grin. Acum cateva saptamani m am indragostit de un baiat care mi era foarte bun prieten. Dar din pacate si prietena mea il place foarte mult. Am vorbit cu el pana la urma si s a dovedit ca si lui ii placea de mine si acum suntem impreuna dar nu stiu ce sa fac cu prietena mea pentru ca mi-e frica de reactia ei. Tin sa mai zic ca ea nu a avut niciodata un iubit, iar eu am suferit mult dupa ultima relatie si toti prietenii mei(in afara de ea care nu stie) zic ca eu l-as merita ca sa uit de suferinta relatiei anterioare, nu eastraight face
Ce ar trebuie sa fac? Sa renunt la el nu pot... Dar mi-e foarte frica de ceea ce ar putea crede prietena meastraight face

Răspuns Câştigător
| Danielle_8494 a răspuns:

Salut! pai e o situatie complicata.inportanta esti tu! nu uita. deci spune-i in felul urmator prietenei tale :
" uite...am ceva sa iti spun! eu m-am indragostit de fiinta pe care si tu o placi! nu vreau sa ascund nimic si te rog nu te supara! nu am ce sa fac. il plac si el ma place si nu pot renunta la el intelegema ce ai fi facut daca ai fi sot in locul meu? straight face sper sa intelegi ca nu vreau sa ne certam pentru un baiat " asa ii zici...

3 răspunsuri:
| anita_6923 a răspuns:

Nu trebuie sa renunti la el. incearca s.a vb cu ea.cred ca va intelege.

| sasusaku4ever a răspuns:

Daca ar fi o adevarata prietena ti-ar intelege sentimentele si te-ar sprijini in tot ceea ce faci.big grineu cred ca ar trebui sa ii spui ca tu si acel baiat va impartasiti sentimentele si daca nu are o reactie prea placuta sa incerci sa ii gasesti un prieten...asta e parerea mea.straight face sper sa te ajute.:*

| YoYoXoXoXD a răspuns:

Deja eşti cu el.Acum mai contează ce crede ea? Dacă aveai de la început intenţia de a nu o face să se supere sau să creadă diverse lucruri despre tine atunci nu acceptai relaţia cu băiatul ăsta...Prietena ta va afla despre relaţia vostră; tot ce poţi să faci este să recunoşti în faţa ei adevărul, şi depinde de ea dacă veţi mai fi amice sau nu...