Salut! pai e o situatie complicata.inportanta esti tu! nu uita. deci spune-i in felul urmator prietenei tale :
" uite...am ceva sa iti spun! eu m-am indragostit de fiinta pe care si tu o placi! nu vreau sa ascund nimic si te rog nu te supara! nu am ce sa fac. il plac si el ma place si nu pot renunta la el intelegema ce ai fi facut daca ai fi sot in locul meu? sper sa intelegi ca nu vreau sa ne certam pentru un baiat " asa ii zici...
Daca ar fi o adevarata prietena ti-ar intelege sentimentele si te-ar sprijini in tot ceea ce faci.eu cred ca ar trebui sa ii spui ca tu si acel baiat va impartasiti sentimentele si daca nu are o reactie prea placuta sa incerci sa ii gasesti un prieten...asta e parerea mea. sper sa te ajute.:*
Deja eşti cu el.Acum mai contează ce crede ea? Dacă aveai de la început intenţia de a nu o face să se supere sau să creadă diverse lucruri despre tine atunci nu acceptai relaţia cu băiatul ăsta...Prietena ta va afla despre relaţia vostră; tot ce poţi să faci este să recunoşti în faţa ei adevărul, şi depinde de ea dacă veţi mai fi amice sau nu...