| Sunshine18 a întrebat:

Buna TPUstraight face
Am si eu o problema mai complicata.In urma cu 5 luni am intalnit la mine in statie de care a inceput sa-mi placa. Dupa 2 luni am ajuns sa ne vorbim sis a mergem impreuna acasa(pentru ca stam in acelasi cartier…sa nu se inteleaga altceva).Eu habar nu am avut ca el isi daduse seama ca il plac.Saptamana asta o prietena de-a mea a insistat sa-l intrebe de ce nu sta cu mine desi eu ii spusesem ca nu-l mai plac asa mult.Azi am incercat sa-I explic cum sta toata treaba dar cand i-am zis ca nu-l mai plac a inceut sa ma ignore si sa se prefaca ca nu ii pasa. Dupa ce am iesit de la ore nici n-am mai mers impreuna acasa si incepuse sa vorbeasca singur(n-am inteles faza asta). Tin sa mai mentionez ca pana acum si el imi dadea impresia ca ma place.
Acum nu stiu ce sa fac, ce sa-i zic…n-am nici o idee.
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.

6 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Ce fel de stație?
Pe cine ai întîlnit?
Seamănă ca în poezia aia a lui Coșbuc: Prost cu prost se întîlnește/
Drag cu drag/.

| Sunshine18 explică:

Am intalnit la mine in statie un tip de care a inceput sa-mi placa.(scuzati dar am mancat 2 cuvinte)

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Dizzy3 a răspuns:

În fine nu prea am înțteles la ce ai vrut sa te referi ori Îți mai place de el ori nu.Dar dacă îți place de el adună-ți tot curajul și încearcă să vorbești cu el să îi spui tot ce simți si ce vrei de fapt.Să fiți numai voi doi și nimeni să nu se implicewinking Iar tu să îi zici deschis tot