In primul rand daca nu te-a observat pana acum inseamna ca ori este naiv, ori nu este interesat (asta presupunand ca i-ai dat semne destul de clare ca il placi.In al doi-lea rand fiecare fata este specila in felul ei si exista intotdeauna cineva care sa aprecieze asta, asteapta, esti tanara si frumoasa ai toata viata inainte.In al treilea rand ar fi cel mai bine sa-i dai de inteles ca nu mai esti interesata de el si ignooral (sau pastreaza strict relatia de prietenie)... Inainte sa te gandesti ce decizie sa ei te sfatuiesc sa-ti faci ordine in ganduri si emotii... BAFTA!
Pai,gaseste locul potrivit sa-i spui si mi-e mi-a placut de o fata si am ratat sansa aiurea.
Pai nu ai de ce sa il uiti pentru ca vei suferi incercand sa o faci. Spune-i ce simti dar nu prin telefon sau mess fata in fata. Du-te la el si foloseste asta: Buna (numele) stiu ca ai prietena stiu ca poate o iubesti si stiu ca nu am nici o sansa(chiar daca ai) dar eu chiar te plec si nu mai pot ascunde asta. Eu chiar daca o sa rada tu o sa te simti descarcata si nu o sa te mai gandesti la el mai mereu succes funda?
Andrei67y5 întreabă: