| Kiky2 a întrebat:

Am si eu o problema, mie daca imi imi place de un baiat si am nr lui, am obicei prost de al stresa cu mesajele si nu stiu ce sa fac! Va rog ajutati-ma ca nu ma mai suport! Vreu sfaturi si cel mai bun primeste

Răspuns Câştigător
| CrowKiss a răspuns:

Uh. stiu cum e straight face... Dar stai linistita si nu incerca sa pari speciala sau nu stiu cum... Fi tu insati si va vedea cat de speciala esti tu, asa cum esti. :*. Multa bafta maine!

6 răspunsuri:
| CrowKiss a răspuns:

Pai iesi cu el! Si va incepe sa te placa... daca nu cumva te place deja si nu ti-a spus'o. happy

| Kiky2 explică (pentru CrowKiss):

Nu cred ca ma place sad

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Cel mai bine sa ii dai un mesaj pentru a va intalni.
Daca ii dai mesaje, nu-i prea bine.
Vorbeste cu el fata in fata, va fi mai bine asa, ii vei putea observa reactiile.

| Kiky2 explică (pentru ϟkatεVaηϟ):

Da dar o sa ne vedem in persoana, doar ca na am vb cu el prin mesaje dar la un moment dat ieri i-am scris 4-5 mesaje si nu mi-a rasp si maine ma int cu el in pers si mi-e frica sad

| ϟkatεVaηϟ a răspuns (pentru Kiky2):

Nu-ti fie frica, nu cred ca s-a suparat.
Eu cred ca prin mesaje n-ar trebui sa vorbiti, doar atunci cand unul dintre voi vrea sa iesiti; in rest, vorbiti totul fata in fata.
Poate nu are mesaje de trimis, ar fi o varianta.
Daca vrei il poti intreba. Succes!

| CrowKiss a răspuns (pentru Kiky2):

Uh. stiu cum e straight face... Dar stai linistita si nu incerca sa pari speciala sau nu stiu cum... Fi tu insati si va vedea cat de speciala esti tu, asa cum esti. :*. Multa bafta maine!

| ShyBirds a răspuns:

Buna! Corect, ar trebui sa iesi cu el in aer liber, la cinema, la un suc.Eu inteleg ca e mai greu, dar incercarea nu strica(as vrea sa invat si eu asta...). Sfatul meu:Fii tu insati si distreza-te!