| Alessia56 a întrebat:

Bună TPU, am și eu o problemă. Mie îmi place de un băiat și el mă iubește pe mine dar părinții noștri nu sunt de acord, practic noi suntem împreună pe ascuns și eu nu mai știu ce să fac ca să îl fac pe el să lase alcoolul pentru că mie nu îmi place să îl văd beat și el mi-a spus că el bea pentru a mă uita pe mine daca părinți noștri sunt împotriva.
Și îl înțeleg dar vreau o soluție că să nu mai bea, i-am spus cu frumosul că nu îmi place când îl văd beat și el tot îmi spune că bea să mă uite dar nu poate pentru că mă iubește mult și mi-a demonstrat asta.
Ce aș putea să fac?

3 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Stai calma. Daca e alcoolic doar o mare trauma il mai poate salva.

| Alessia56 explică (pentru mentholinks):

Nu știu ce să fac pentru că el bea casa uite de mine și i-am spus că degeaba bea fiindcă cu băutura nu poți să uiți atâtea momente frumoase și nu știu ce am putea sa facem sa ne uitam reciproc fiindcă știm că nu vom putea fi niciodată în ochi lumi împreună

| mentholinks a răspuns (pentru Alessia56):

E mai bine pentru tine sa-l uiti si crede-ma ca nu e imposibil, el daca continua sa bea va ajunge un monstru de om care iti va chinui viata. Si asta ca bea ca sa te uite e o scuza jalnica, el band de fapt fiindca ii place.