Cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti deschis cu ea. Mi se pare normal ca mamei tale sa ii fie frica [ si nu zic asta pentru ca am 100 de ani, dimpotriva am si eu tot 14 ani ] Trebuie sa ii castigi increderea si chiar daca tu acum spui :" Ce stie mama, nu se ia nimeni de mine, e ea nebuna!" Ei bine nu-i asa eu am patit`o pe pielea mea si de atunci ii dau dreptate mamei mele. Sunt sigura ca mama ta stie ce spune, bine, nu sunt de acord cu pantalonii si cu hainele. dar trebuie sa ii castigi increderea si sa o faci sa inteleaga ca esti o fata cu capul pe umeri chiar daca ai doar 14 ani si ca sti sa te pazesti de toate idiotenile... unii parinti cred ca daca esti la "moda" intri in anturaje proaste nu mai inveti si tot felul de chestii. poate mama ta este in aceasta categorie. iar daca este asa trebuie sa ii demonstrezi ca poti fi in acelasi timp o persoana inteligenta si o fata frumoasa.
Numa` bine>
Prea mare nici nu esti.in legatura cu hainele incerca sa ii explici si sa si faci...adica la scoala mergi decent(banuiesc ca aveti uniforma) iar p strada sa te lase sa te imbraci in ce vrei.atunci cand discutati adui argumente.sa iti stabileasca o ora cand sa intri in casa.sa stii ca nu te lasa afara prea mult pentru ca isi face griji pentru tine nu pentru ca e rea. ia-o incet cu timpul o sa ai mai multa libertate