Bună.
Singura soluţie este să vorbeşti cu mama ta şi să-i explici cum stau lucrurile în viziunea ta, exact aşa cum ne-ai scris şi nouă.
Spune-i că e suficient faptul că sora ta a ales să plece de acasă, iar tu suferi mult şi îţi doreşti să înceteze aceste lucruri urâte.
Numai bine!
Vorbeşte cu mama ta şi zi ce te deranjează. Dacă va ţine mai mult la tine decât la el va face ceva. Dacă nu eu nu am alte idei...
Of Te inteleg Si parintii mei s-au despartit, iar tatal meu a avut o asa zisa iubita... Nu o suportam si nici ea nu ma inghitea(desi vroia sa faca sa para ca e bine voitoare). Tatal meu nu ma asculta cand ii spuneam ca e o prefacuta si nu merita atentia lui si mai ales banii.A investit in ea si dupa femeia asta si-a gasit alt pretendent. Tata s-a convis ce caracter are dar nici acum nu-mi asculta parerea. Revenind la problema ta, nu cred ca mama ta te va crede pentru ca ea este orbita de el. Poarta o discutie cu mama ta foarte serioasa si explica-i ce te deranjeaza si spune-i ca el inventeaza povesti despre tine care nu sunt reale. Inafara de a vorbii cu ea, nu stiu ce ai mai putea face :/ Succes
Iti multumesc din suflet, ma intelegi!
misauratcuviata întreabă: