| Maria786 a întrebat:

Am si eu o problema. Parintii mei s-au despartit cu mult timp in urma iar mama si-a gasit pe unu Costel cu care este de aproape 5 ani. In schimb nemernicul ala,de Costel,ne distruge familia...a ajuns asa de tare incat sora mea a plecat de acasa,acum si pe mine ma terorizeaza,imi zice mars,ne certam zilnic,ii spune mamei mele minciuni si mama CREDE. M-am saturat, mereu plang de am fata de baba la varsta mea.Ala tipa prin casa ca un print.Va rog din suflet ajutati-ma! sad sad sad

5 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Singura soluţie este să vorbeşti cu mama ta şi să-i explici cum stau lucrurile în viziunea ta, exact aşa cum ne-ai scris şi nouă.
Spune-i că e suficient faptul că sora ta a ales să plece de acasă, iar tu suferi mult şi îţi doreşti să înceteze aceste lucruri urâte.

Numai bine!

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Vorbeşte cu mama ta şi zi ce te deranjează. Dacă va ţine mai mult la tine decât la el va face ceva. Dacă nu eu nu am alte idei...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la Sadova si intreaba de Leana Partag.

| Girlslovelife19 a răspuns:

Ofsad Te intelegstraight face Si parintii mei s-au despartit, iar tatal meu a avut o asa zisa iubita... Nu o suportam si nici ea nu ma inghitea(desi vroia sa faca sa para ca e bine voitoare). Tatal meu nu ma asculta cand ii spuneam ca e o prefacuta si nu merita atentia lui si mai ales banii.A investit in ea si dupa femeia asta si-a gasit alt pretendent. Tata s-a convis ce caracter are dar nici acum nu-mi asculta parerea. Revenind la problema ta, nu cred ca mama ta te va crede pentru ca ea este orbita de el. Poarta o discutie cu mama ta foarte serioasa si explica-i ce te deranjeaza si spune-i ca el inventeaza povesti despre tine care nu sunt reale. Inafara de a vorbii cu ea, nu stiu ce ai mai putea face :/ Succes happy

| Maria786 explică (pentru Girlslovelife19):

Iti multumesc din suflet, ma intelegi!