| gabytza_3794 a întrebat:

Am si eu o problema. Parintii mei sunt prieteni foarte buni cu baiatul cu care sunt. Noi ne ferim de parinti, chiar daca nu ne-ar zice nimic. El in prezent mai are o iubita.Si weekendul asta o sa mearga parintii mei cu ai lui impreunaundeva sa faca un gratar. Ai mei fiind prieteni si cu parintii fostei lui iubite, cu care a fost acum vreo 2 ani, au rugato si pe acea fata sa mearga cu noi. Eu nu sunt de acord. Le-am spus parintilor insa incerc sa gasesc alte motive pentru ca ei sa nu-si dea seama ca e ceva intre mine si el. Nu stiu ce sa fac... Dati-mi o idee, sa inventez ceva sa scap de,, inamica,, sa nu mearga cu noi ca nu o suport!

4 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Spune`i adevarul. zii ca tu esti cu acel baiat, si fata aia s`a despartit de el, si ca nu vreti sa va strice ziua ea

| alexa007 a răspuns:

Eu nu inteleg de ce va feriti atata cand stiti ca parintii nu v-ar zice nimic daca ar afla ca sunteti impreuna, eu cred ca s-ar bucura pentru ca va cunoasteti de atatia ani.

Oricum voi alegeti

Poti sa le spui ca te-ai certat urat cu ea si daca vine ea u nu mai mergi

Poti sa le spui ca se comporta urat cu tine

Dar nu e asa bine sa mintiwinking

| Anonima307 a răspuns:

Cum adica el mai are o iubita? scuza-ma ca iti spun dar esti proasta daca accepti lucrul astawinking

| Fetita a răspuns:

Stai! Deci baiatul are doua iubite? Pe tine si pe inca una? Si mai e inca o fata cu care a fost acu 2 ani, deci sunteti 3 fete care iubiti acelasi baiat. Nu prea am inteles. Oricum spune-le alor tai ca nu te intelegi cu ea pentru ca e fitoasa si nu suporti fetele fitoase. Sau zi-le ca te vei certa cu ea doar si iti vei strica ziua...