Pai pentru inceput cam la fel arat si eu (...dar mi se spune ca sunt foarte dura..si nu are nimeni curaj sa imi zica ceva sau sa imi faca ceva. de aceea ma simt bine in pielea mea chiar daca sunt asa. nu trebuie sa iti fie frica dimpotriva fi mai dura cu cei care merita faci foarte bine incercand sa slabesti si sa iti imbunatatesti stilul. este ok dar trebuie sa devii mai ''defacuta'' sa zicem, mai sociala cu ceilalti si sper ca te-am ajutat daa mai ai nevoie de mine sunt chiar aici
..am incercat sa slabesc si inca o fac dar nu am slabit foarte mult.Nu stiu sa fiu mai dura. Daca cineva se apropie doar de mine ma si pierd...
Nu trebuie sa te descurajezi.Fiecare fata are ceva frumos.Pun pariu ca ai multe calitati.
Heiii.)) nu-ti pierde curajul vorbe intodeauna au existat si o sa existe niciodata nu-ti pierde curajul pentru ca fara el iti inrautatesti situatia de cite ori cineva te injura incearca ori sal "trimeeti"insa nu cu cuvinte obijduitoare ci cu ceva special ca el sa se simte ca e cu un nivel mai jos decit tine incearca sal departezi frumos cu demnitate sau la urma urmei spune-i ceva in loc complexe pfffffff cine nu le are cu timpul dispar...trebue sa ajungi virsta primul pas este increderea in sine al doilea fa-ti un prieten adevarat sau daca cel putin il ai impartasesteti cu el durerile pe care le ai imbracamintea si restul depinde de tine ia-ti o suma de bani si foc la ghete, ok pot sa vorbesc necontenit la asa tema, sami lasi un mesaj inapoi CURAJ GAINA CA TE TAI