anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am si eu o problema prietena mea cea mai buna prefera sa petreaca mai mult timp cu alte fete decat cu mine ma baga in seama doar cand vrea like la pozele dupa facebook cand e cu cineva pune la status cu[pers respectiva] cand e cu mine nu, cu celelalte pers face poze cu mine ft rar[i-am spus in fata iar ea a spus ca cu celelalte fete se plictiseste de aceea pune la status ca e cu ele a ramas sg peste noapte acasa a chemat o fata la ea inlokul meu a plecat la munte cu parintsii ei a chemat din nou aceeasi fata cu ea in loc sa ma cheme pmn... ew cred ca ea o considera pe acea fata mai buna prietena decat pe mine desi eu vreau mereu sa o ajut am luat o nota mica din cauza ei deoarece avem acelasi nume de familie dar era nota ei insa eu am preferat sa o primesc eu nu ea... ce credetsi sunt eu prea posesiva? saw ea nu e o prietena adevarta? va rog ajutatsima dau FUNDA!

3 răspunsuri:
| Madda12 a răspuns:

NU e o prietena adevarata! Ar fi trebuit sa-ti fie recunoscatoare pentru gestul tau dar totusi data viitoare incearca sa-ti alegi mai bine prsmug

| monyk a răspuns:

Buna,nici tu nu trebuie sa exagerezi,poate ca tii prea mult la prietenia cu ea si ea s-a cam saturat si cauta alte companii. Daca chiar e prietena adevarata,atunci te va cauta ea,intre timp,tu fa-ti alte prietene,cauta-ti alte activitati, daca ea nu te cauta deloc si nu vrea sa petreaca timpul liber cu tine atunci inseamna ca nu e interesata de prietenia voastra si ea nu e prietena adevarata, poate vrea sa iti fie `prietens` doar la nevoie cand are nevoie de ceva sa apeleze la tine.

| girls97 a răspuns (pentru monyk):

Problema e urmatoare ne.am certat de vreo 2 ori si prietenia noastra sar fi terminat insa ea m-a cautat din nou sh mi.a cert sa ne impacam deoarece ma iubeste sh ba ma ajuta ba ma ignora de accea am cerut ajutorul vostru chiar nu stiu ce sa fac daca ma ubeste atat de mult dc nu m-a chemat pmn la ea atunci? nu inteleg...