anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati cu niste pareri, sfaturi. Sunt eleva in clasa a 12-a si e abia primul an in care invat de dimineata, iar orele incep la 7:30. Pe parcursul diminetii de astazi nu am simtit oboseala, dar cand am venit la liceu, la pranz eram foarte obosita, ma usturau ochii si abia am compus un eseu la tema, din cauza ca nu m-am putut concentra bine...imi este frica sa nu fiu asa tot anul pentru ca am de invatat foarte mult si vreau sa obtin note mari la examen.

As dori sa-mi spuneti daca ati fost si voi la fel si daca starea de oboseala trece pe parcurs si daca v-ati intrat in ritm apoi. Ma gandeam sa iau si un complex de vitamine. Cum ma sfatuiti?

Multumesc! happy

2 răspunsuri:
| BLeur a răspuns:

Bună.

Lasă ' vitaminele ' [ sau cum le mai zic eu EURILE ]. Nu te ajută cu nimic, bagă la cap.
Este doar faza cu schimbarea de program, nu va dura mai mult de vreo 2-3 săptămâni să te obişnuieşti cu acest program de dimineaţă. Totuşi încearcă să dormi FOARTE bine noaptea, fără tulburări şi culcă-te mai devreme, cât de devreme poţi. Ai grijă de sănătatea ta, somnul de zi nu se compară cu cel de noapte.

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : fma.indungi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Culca-te devreme, de preferatpe la 10. Daca atunci cand te intorci de la liceu sau putin mai tarziu ti se face somn culcate o juma' de ora-o ora si ar trebui sa iti revii.
La mine e 7 jumatate dimineata acum, imi fac temele pana plec la scoala si mai vin acasa la 8 seara, iti dai seama ce somn o sa-mi fie la ultimele ore daca o sa fiu trezit de 12 ore?happy