Si eu am trecut prin ce treci tu acum si stiu cum e.Ai senzatia ca nu stii ce e dragostea adevarata pentru ca acum esti un pic confuza din cauza situatiei. Daca primul tau prieten te-a schimbat,te-a indreptat catre rau si te-a facut sa fii incapatanata si guraliva,atunci nu e bine. Atunci cand iti doresti sa te combini cu cineva,adu-ti aminte de principiile tale! Niciodata sa nu renunti la principiile tale! Acest baiat te-a facut cum isi dorea el sa fii! Nu este rau ca te-a invatat ce este aceea "propria initiativa","pareri proprii","sa stii sa alegi dupa propriul rationament". Este bine ca ati impartasit aceste lucruri,dar el a facut mult mai mult decat sa te ajute,el te-a schimbat.El nu a m-ai facut diferenta intre"a te sfatui si a te accepta" si "a te schimba dupa propriile sale pareri".El trebuie sa te accepte,iar daca te iubeste cu adevarat,el trebuie sa te lase sa fi tu,caci TU esti fata de care s-a indragostit si pe care o iubeste foarte foarte mult,nu "tipa noua",pe care a facut-o din tine! Deci,dupa parerea mea, ar fi mai bine sa te indrepti catre tipi mai cuminti, care sa te aprecieze dupa propriile tale valori, sa stie sa accepte, sa te lase sa fi TU, nu altcineva.Eu mi-am invatat lectia cand am fost schimbata radical de unu.Problema e ca obisnuinta ramane obisnuinta si odata ce te schimba ai putea ramane asa.Eu asa am patit. Dupa ce m-am certat ce el, transformarea m-a manipulat definitiv.De asta te avertizez in privinta schimbarilor pe care le faci! Iti urez succes si sper sa iei alegerea cea buna, nu uita de PRINCIPIILE TALE!