| oanabwy a întrebat:

buna TPU am si eu o problema sunt foarte inalta de 1, 70 si am pistrui ce pot sa port sa ma avantajeze si ce crema sa ieau sa imi dispara pistrui dar funda

Răspuns Câştigător
| SBaem a răspuns:

De pistrui nu prea ai cum sa scapi da-te cu fond de ten dar inainte de a aplica fondul de ten pe fata sa te dai cu o crema de fata inainte (de ex: nivea) ca sa nu-ti strici fata. Iar treaba cu inaltimea nu-i grava poti incerca sa porti cizme lungi pana la genunchi sau pantaloni evazati jos, sa nu porti tocuri etc. Sunt multe trucuri care te fac sa pari mai scundawinking Bafta big grin

5 răspunsuri:
| SerafimHD a răspuns:

Incearca sa folosesti fond de ten si chestia cu 1.70 nu e grava...nu vad unde este problema cu ialtimea!

| Ana_4223 a răspuns:

1,72 am eu, am 14 ani, sincer nu vad care e problema ma simt mandra ca sunt inalta fata de altele.laughing

| oanabwy explică (pentru Ana_4223):

Si eu tot 14 ani am dar totus ma simt prost colegi de clasa sunt mici de statura

| Ana_4223 a răspuns (pentru oanabwy):

Eee tu esti mai unica.laughing

| Smile2530 a răspuns:

Buna...eu am 1, 80 si nua m nici o frustrare.iar partea cu pistruile: ceapa zdrobita macerata cateva zile in otet; hrean ras amestecat cu otet si 50 g de patrunjel si 50g suc papadie crudase face un ceai concentrat si se spala obrazul zilnic timp de 2 saptamani!