anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema... Sunt foarte urata si grasa si nu mai suport.Mi-e frica sa mai dau ochii cu alti copii pe care nu-i cunosc de frica sa nu imi spuna ceva rau si cand vad niste adolescenti pe strada ma feresc de ei: ori intru in scari de bloc ori trec pe celalt trotuar ca sa nu aud cum fac comentarii rautacioase despre mine.Nu mai am incredere in alti oameni si nu asta e firea mea de aceea nu mai rezist asa.Pur si simplu nu am incredere in mine... Nu pot trai asa! Ce pot sa fac?

16 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Complexele sunt peste tot, nici chiar eu la cei 20 de ani ai mei nu am scapat de ele. dar na, gura lumi o astupa doar pamantu, tine minte asta.

| TheBloodyRoses a răspuns:

Mda -.-. Da' crezi că eşti singura cu astfel de probleme? Hai să-ţi povestesc ceva : Azi am ieşit pentru prima dată din casă înafara şcolii şi am mers în parc unde era plin de lume. Am alergie la oameni -.-. Anyway, toţi se legau de mine c-am ieşit din casă bla-bla-bla şi spuneau că-s urâtă şi grasă şi la-la-la *Şi sunt -.- Doar că drace! Aşa m-a făcut Dumnezău aşa rămân! Ce pana mea? Acum doar nu vrei să fii pe placul tuturor, nu? * Oricum, în timp ce ei comentau răutăcios eu aveam căştile în urechi şi cântam ca nebuna -.-. Practic, nu le acorda atenţie şi să nu-ţi fie frică! Ai încredere în tine, bagă-ţi căştile în urechi şi lasă-te condusă de muzică! Nu are ce să ţi se întâmple + Dacă ei îşi bat joc de tine îgnoră-i şi nu le mia acorda atenţie. Nu-i ocoli, treci prin faţa lor -.-. N-ai devenit tu proasta nimănui din cauza aspectului!
Be strong!

| SweetSacrifice a răspuns:

Cat de mult semanam la acest lucru.Si eu ma simt cea ma urata persoana, si incerc sa slabesc dar nu pot, pur si simplu ma infometez si tot nu reusesc.E naspa sad

| sematorka a răspuns:

Eu sunt slaba si am corpul perfect dar am o gramada de cosuri pe fata si...sunt pe deasupra urata la fata..stiu cum te simti. Sper ca vei rezolva problema ta.

| MakoMory a răspuns:

Multumesc tuturor!

| MakoMory a răspuns:

Sincer ...chiar nu pot sa aleg un castigator ...toti m-ati ajutat mult. Multumesc!

| Komododragosh a răspuns:

Chiar te intereseaza atat de mult ce zice lumea? Lumea barfeste si isi gaseste placerea in suferinta altora. Asa este lumea asta nenorocita din pacate si nu o putem schimba oricat ne-am dori noi acest lucru. Insa te poti schimba tu! Pentru slabit nu-i problema, doar fa sport, dar sport intens si sa fii dedicata peste 100%. Iti recomand programul Insanity, ia-l de pe net si te asigur eu ca vei slabi in mai putin de 2 luni daca de tii de el! Cat despre fata, te poti machia, face parul altfel, sa te imbraci altfel, ai sa vezi ca daca faci asemena schimbari nici tu nu o sa te mai recunosti!
Si nu lasa nimeni sa te traga in jos! Tu stii cum esti tu cu adevarat, cei dragi stiu cum esti tu cu adevarat si nimeni nu poate sa-ti ia calitatile minunate pe care le ai tu. Ignora insultele si aminteste-ti complimentele! Viata este unica si frumoasa numai daca o vrei tu cu adevarat sa fie asa!
Nu te mai lasa complexata de defectele tale fizice, fii mai increzatoare in calitatile tale si baga de seama numai de vorbele spuse de cei care chiar merita!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce te impiedica sa faci sport?
si sa renunti la dulciuri si alte chestii care ingrasa?

| MakoMory a răspuns (pentru anonim_4396):

Fac sport de 4 luni si incerc pe cat posibil sa nu mananc dulciuri si tocmai de aceea ma simt mai prost cand lumea ma insulta si nu stie cat muncesc...si tot mai ramane faptul sa sunt urata la fata...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lumea poate spune multe, nu te mai simti asa complexata, nu toti suntem perfecti, putem sa incercam sa remediem cate ceva, continua-ti antrenamentul si ai sa vezi ca o sa slabesti, incerca sa consumi cat mai putine alimente bogate in lipide, incerca chestii usoare gen salate, fructe, ciorbe de vegetale...

| AnnaAnnne a răspuns:

Spune.mi ce inaltime si cate kg ai ca.s-ar putea sa te pot ajuta euhappy astept raspunsul tauhappy:*

| MakoMory a răspuns (pentru AnnaAnnne):

Merci dar nu mai am nevoie acum singura problema ar fi increderea in sine happy

| AnnaAnnne a răspuns (pentru MakoMory):

Okey :*

| BlackDarkAngel a răspuns:

Cine ti-a spus ca esti urata? Ia du-te putin si uitate in oglinda. Ce vezi? O fata ca oricare alta... dar aceasta fata se subestimeaza si se critica singura! Sau ti-a spus cineva asta? Inseamna ca acel cineva isi gaseste placerea in suferinta ta sau vrea sa te faca sa suferi. Nu mai lua in seama toata lumea asta cretina, nimeni nu-i perfect,toti avem defecte indiferent din ce punct de vedere! Daca tu te consideri grasa, atunci ce pretentii mai ai la altii? Daca tu te "insulti'" singura la ce sa te mai astepti de la ceilalti? Fi mai optimista,mergi in lume cu capul sus nu iti mai ascunde fata si corpul nu vei putea face asta pana la infinit! Tot vei fi vazuta de cineva la un moment dat! Dar cine are bunul simt nu te va jigni...dar neah eu nu gasesc niciun motiv pentru care sa te insulte. Adica niciun nebun daca ar trece pe langa tine nu s-ar lua de tine pentru ca esti "urata" sau "grasa". Daca esti grasa poti tine un regim,poti face mult sport! Iar daca tu te consideri o fata urata te poti machia,aranja,gati etc. Orice problema are solutia ei. Deci incarcate cu energie pozitiva,nu mai gandi asa negativ ca nu se rezolva nimic in acest fel. Si eu gandeam asa candva, pana cand am inceput sa am grija de mine, de aspectul meu si de viata mea! Si pana cand am inceput sa ma simt frumoasa! Deci, iti urez mult noroc, sunt sigura ca vei reusi daca nu deja ai facut-o! Pupici :*

| Manaila_Iuly_1990 a răspuns:

rolling on the floor)))))))) iesi dracu de pe TPU balena slaninoasa morrrrr

| raulbossu69 a răspuns:

Soarta si destinul ce sa faci cum te-a lasat mama natura asa vei fi pentru tot restul vietii, n-ai ce face asta e acceptate asa cum esti.