| ilink1996 a întrebat:

Buna TPU... am si eu o problema... sunt in clasa a 6-a si sunt fata iar la noi in clasa avem un diriginte super simpatic care are numai 28 de ani dar anul asta s-a hotarat sa faca cu noi sexologie si va fi oleaca penibil sa faca si cu noi si cu baietii la un loc pentru ca noi suntem 24 de fete si 7 baieti funda pentru cel care da sfat!

Răspuns Câştigător
| Slow a răspuns:

Intr-a 6-a sexologie? Mi se pare cam aiurea. Adica noi nu am facut deloc sexologie, doar anatomie (care are si un capitol care reprezinta organele genitale ale omului, despre cum evolueaza o sarcina si chestii de genu). Nu cred ca stie dirigu vostru stie ce face, dat dat fiind faptul ca are 28 de ani.nu stiu ce sa zic laughing
Penibil va fi mai degraba pentru baieti. Si eu tin minte in a 7-a, la anatomie, radeau din orice (dar ei erau mai multi ca noi, fetele). Lor li se pare amuzant, dar in adancul lor sa stii ca ii intereseaza sa afle ce se afla in corpul lor, dar si in cel al viitoarelor partenere. Nu stiu de ce am eu impresia ca vor fi niste ore foarte interesante laughing

10 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Si ce e in neregula? Poate asa nu se domnisoarele nu mai cauta de la 13-14 marea dragoste de o noapte. Zic

| mgtow a răspuns:

Pai penibil nare dc sa fie poate ca voi fetele din clasa va faceti iluzii mintale cu profu la ora de sexologie si va deranjeaza baietii laughing fiti mai mature si lasati copilaria in trecut

| Elena1234456 a răspuns:

Draga, se numeste educatie pentru sanatate straight face si este o materie in regula, nu vorbeste asa deschis, ce naiba!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Eu nu cred ca este o problema, pentru ca in viata voastra viitoare este foarte bine sa stiti cat mai multe despre partea sexuala a sexului opus! In momentul in care se vorbeste in termeni stiintifici si nu populari, denumirile sunt mai usor de pronuntat cu glas tare!

| fluturas a răspuns:

Sa vezi diriga ce sexologie ne baga pe a6a laughing

pentru baieti cred ca o sa fie mai naspa happy oricum ii educatie pentru sanatate va mai informati si voi, nu-i asa penibil precum pare

| Catta a răspuns:

Pai, eu cred ca glumesti!
Eu sunt a 8a si crede-ma ca nu te cred!
Sexologie intr-a 6a?laughing

| moriordie a răspuns:

Pai nu stiu ce sa zic, eu cred ca ar fi amuzant sa faca si cu voi si cu baietii, ca mai inveti si tu niste chestii de-ale baietilor pe care probabil nu le stiai inainte. Totusi, cred ca pentru baieti va fi penibil, din moment ce sunt asa de putini in comparatie cu voi, fetele.

| alyna29 a răspuns:

E chiar nasol ce zici cum sa faca cu voi si mai ales in a 6 si mai ales sa fie si baieti de fata nasol sa-mi mai fie si dirig cred ca as inebuni la ore si eu is a 8a :* succes

| AlexAlba a răspuns:

Salut,
De ce sa ti se para penibil, si ar fi bine sa fi atenta pentru ca o sa stii ce poti suferi in urma unui act sexual, cum sa te protejezi et., doar ca ora nu se va desfasura normal pentru ca la orice vorba scoasa de profu vostru despre ceva mai "picant" baietii se vor apuca de ras(fetele nu stiu sigur pentru ca eu le consider mai mature decat baietii is ma gandesc ca vreau sa isi cunoasca trupul... poate ca isi doresc sa il cunoasca si al baiatului :-> laughing )vezi u te descurci esti "fata mare" baftawinking

| DianaMartinez a răspuns:

Si eu sunt clasa a 4-a si o sa ne bage sexologie. Nici eu nu stiu ce sa fac deoarece parintii nu ma lasa sa lipsesc de la scoala. Poate pe tine te lasa si o sa poti sa lipsesti. Idk. Succes