| RozzyRozzalinda a întrebat:

am si eu o problema, sunt un pic cam grasuta si de mai multe ori am incercat sa imi provoc greturi cu degetul dar nu reusesc, imi puteti da alte moduri de a provoca greturi sau imi puteti explica mai bine cum sa imi bag degetul in gat?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui mai degraba sa-ti astamperi poftele si sa mananci mai putin si echilibrat neaparat decat sa-ti provoci greturi.

| Ice*Queen a răspuns:

"Un pic" vrei sa zici.Rozzy, Rozzy... Apuca-te de sport, alearga, fa miscare, lasa degetele si nu mai pune astfel de intrebari...

| raluca90 a răspuns:

Ai mai putea incerca rozy cu periuta de dinti, cand te speli pe dintisori(sper ca faci asta, sa mi fie cu iertare) da i cu periuta si p limba.starea d greata ar trebui sa apara destul d repede. sper sa te ajute draga mea.be strong...pup.astept fund

| raluca90 a răspuns:

Ice_queen termina cu sportu si cu miscarea,, suntla fel ca ea si stiu prin ce trece... apreciez sfaturile.dar nu e usor nici cu sportu...incearca sa fi mai elaborata cand dai un raspun,, decat sa intepi oamenii aflati in cumpana.t pup si o viata frumoasa

| DeeaMarry a răspuns (pentru raluca90):

Si tie ti se pare normal calea pe care a ales-o ea?! Ai auzit de bulimie, de anorexie?! Stii cum se manifesta aceste boli?! Stii care pot fi consecintele in cazul in care nu sa iau masuri?! Citeste pe net despre asta!
Nu esti pe calea cea buna. Incearca sa discuti cu un psiholog; sunt sigura ca el te va face sa vezi lucrurile asa cum sunt.