Nu te supara...ca iti spun...dar e un pic ciudat lucrul asta (eu de exemplu niciodata nu m-am dat la tipul prietenelor mele chiar daca el s-au despartit de ei pentru ca nu-i frumos totusi ii esti prietene) cine a spus nu a gresit "fereste-me doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc si singura" cred ca am spus tot cu asta insa! parerea mea e ca ar trebui s o lasi pe ea s vb cu el daca chiar tii la prietenia voastra! Succes
Iti dai seama ca in acest moment ai de ales.Asta e purul adevar.Ori alegi sa te simti bine cu baietul si prietena ta o sa se supere pe tine(dar o sa ai treaca ulterior) ori alegi sa o chemi si pe fata si primesti din partea baiatului acelasi tratament pe care i l-a aplicat si ei.P.S: exista si o a treia solutie care va include pe toti 3 dar nu stiu daca ati fi voi de acord.Cam astea is toate solutile.
Pai... inainte cu 30 de minute o chemi pe ea, si pe el mai tarziu putin, si cand bate el la usa pe ea o duci in alta camera si dupa il bagi pe el in casa il asezi pe canapea etc. si dupa 10 min ii faci semn prietenei tale sa vina prin spate ca el sa nu o vada, si prietena ta vine si acum... ( mai vezi si tu ca am spus destul ) cp
Mdeah problema e ca mie imi place tipu:X:X:X.si as vrea sa fiu doar eu cu el in casa...
patrizia696 întreabă: