| ToxicBubless a întrebat:

Buna TPU.Am si eu o problema. voi scrie detaliat:
pe 14 aug. mi-a venit menstruatia. care a tinut in jur de 6 zile. apoi mi-am inceput viata sexuala pe 29 aug,, dar facand o prostie.Neprotejat.A doua zi aveam probleme cand urinam si a tinut`o tot asa cam 2 poate chiar 3 saptamana.Am citit ca daca in jurul mameloanelor e o aureola mai inchisa la culoare e posibilsa fii insarcinata.nu mai stiu daca iainte sa fac sex a aveam sau nu. Dupa calculele mele trebuia sa imi vina ciclul pe 11 sept, dar mi-a venit pe 12.Cam dupa 3 saptdupa ce am facut`o m`am trezit dimineata cu toata partea de deasupra buricului mai umflata decat era inainte[si asa e si pana in prezent] si ma durea burta sispatele[banuiesc ca r fi o raceala la ovare sau ceva de genul]. iar azi dim m`am trezit cu centrul sfarcurilor bagate in interior[cred ca se zice sfarcuri ombilicate]. stiu ca ar trebui sa`mi iau un test, dar am tot amanat.
Credeti ca as putea fi insarcinata? sau totusi o raceala la ovare sau o dereglare hormonala. dinc auza nu stiu poate ca era prea mare pentru ca am totusi 14 ani si nu sunt dezvoltata commplet pentru a face sex? Da stiu, la 14 ani, Stiu ce ganditi dar nu regret ca mi-am inceput` acum viata sexuala fiindca am gasit baiatul potrivit dar totusi. ce credeti? as putea fi insarcinata

1 răspuns:
| Lockheart a răspuns:

Buna!
Din cate ai explicat eu banuiesc ca esti insarcinata.Cel mai bine este sa iti iei un test de sarcina ca sa verifici si sa te linistesti(sau nu). Succes si sper ca ti'am fost de ajutor!