anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problemuță. Îmi place de un băiat si cred ca și el mă place puțin(spun asta deoarece nu ne cunoastem prea bine dar atunci can vorbim pe facebook zice ca vrea sa ne vedem sau ca îi pare rau ca nu ne-am vazut la scoala, facem in licee diferite sad dar sunt apropiate), dar nu ne-am mai vazut de o saptamana și nici nu am vorbit la telefon sau pe facebook. Adică daca el nu a mai intrat in vorba cu mine, nici eu nu i-am zis nimic.
Voi ce ziceți, să il întreb eu ce mai face? Dar parca imi e un pic aiurea... sad. Ma gandesc ca daca vroia vorbea el cu mine... oricum ma deranjara rau de tot lucrul asta sad. Nu știu ce sa fac, voi ce ziceți? happy

5 răspunsuri:
| Ioonela a răspuns:

Vă mulțumesc tuturor pentru răspunsurile voastre si pentru ca v-ați facut timp să îmi citiți întrebarea. happy Mi-ați fost de ajutor, si până la urmă toate îndoielile mele s-au terminat love struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai daca el te baga in seama de obicei, ar trebui ca macar acum sa il bagi si tu.
Omu' nu vrea sa fie insistent. Poate gandestesi el ca tine "daca voia sa vorbeasca cu mine ma baga in seama nu astepta".

| Neuronul a răspuns:

Poate că şi el aşteaptă un semn din partea ta. Intră în vorbă cu el şi vezi ce se întâmplă happy

| AdeutssaAde a răspuns:

Hmm. thinking Un simplu BUNA poate incepe o conversatie perfecta! Probabil si el se simte la fel si din acest motiv vrea sa vada daca tu il placi.Eu te sfatuiesc sa il bagi tu in seama pe facebook sau printr-un mesaj (in caz ca ai minute). Asta as face eu. Funda? :3

| Metalista a răspuns:

Huuh, am trecut si eu prin asta.
Ar trebui sa-l bagi tu in seama de data asta. Poate el asteapta un semn de la tine.
Spune-i si tu "Hei, nu mai dai nici un semn de viata?" sau ceva de genul. Fii mai indrazneata.

Succes big grin!