| myreluca12 a întrebat:

Buna TPU...am si eu p problema. m-am dus la dentist si mi-a zis ca trebuie sa-mi pun aprat dentar.sincer stiu ca o sa am un zambet frumos dupa. dar mi-e frica sincer.:-s.ma gandesc doar la cum o sa se uite lumea la mine si mai ales cata baza o sa faca colegi de mine stiu cas imaturi dar uneori de doare ceea ce spun.si mi-a zis ca trebuie doi ani dac de exemplu eu ma vindec in cam 1 an jumate trebuie neaparat sal port 2 ani.si am auzit ca dupa cel porti(trebuie sa port aparat fix). mai trebuie sa mai porti inca unu. cei acre ati purtat ma ajutati si pe mine? aa si apropo stiu ca o sa doara, dar doare chiar asa de tare incat plangi.eu trebuie sa pun in partea de sus si ti se irita buza pe interior. mie mia zic dentista ca cica pe perioada in acre porti aparatu nai voie seminnte, alune.chipsuri.astai cruzime!laughing. voi in timp ce lati purtat ati mancat.plz am nevoie de sfaturi.mersi mult nici nu stiti cat am nevoie de parerile voastrea... pup pe totikisskiss

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ei,nu te descuraja singura!
Nu gandesti bine!
Ia imagineaza-ti ce zambet frumos vei avea cand il vei scoate?!?
Incearca sa-l accepti,ideea in primul rand,pentru ca,oricum,e un rau necesar!
Cu cat mai usor vei accepta ideea,cu atat mai usor va trece si timpul in care il vei purta,vei putea sa-i infrunti pe toti si,in fond si la urma urmei, nu esti chiar singura!
Hai, fii putin mai curajoasa si sa crezi ca totul va merge bine!
Mult noroc!

1 răspuns:
| Roxana110824 a răspuns:

Eu am aparat din noiembrie 2011 si sus si jos. la inceput am crezut ca sunt oo hidosenie, dar dupa m-am obisnuit laughing si eu am crezut ca vor rade oamenii si colegii de mine, dar nu s-a intamplat asta. happy eu mananc orice. durere thinking la inceput cateva zile dupa ce ti-l pune si uneori vei mai avea rana. eu asa am avut.
baietii nu se mai uita aasa multi la mine laughing, dar dupa ce il dau jos abia astept sa le fac in ciuda si nu o sa ma mai uit eu la ei laughing in rest toate bune si frumoase. succes :*