| iuliaa9974 a întrebat:

Am si eu problema foarte mare. Este vorba despre prietena mea cea mai buna. Deci, intr-o seara, eram in parc cu ea si inca doi baieti. Unul dintre acei baieti avea 30 de ani, si prietena mea (14 ani) il placea. Stiu e o nebunie, i-ar fi putut fi tata, dar, va rog nu fiti rautaciuosi si nu faceti misto, va rog, sunt foarte ingrijorata. In fine, si cum stateam noi acolo, eu vorbeam cu celalalt baiat (16 ani) si la un moment dat i-am vazut pe cei doi foarte apropiati, se tineau in brate ba chiar s-au si sarutat. (prientea mea si tipul de 30 ). Am ramas socata straight face. Apoi, cand sa plecam, tipul de 30 de ani, i-a cerut numarul prietenei mele. Ea i l-a dat, oarecum. Bineinteles, ca au mai vorbit la telefon din acea seara. Din cate am inteles, si el o placea, si cica era foarte serios si dragut, vorbea frumos, era haios, cica era foarte de treaba si nu parea a fi un pericol. In fine, la vreo doua zile, tipu o cheama pe prietena mea la el acasa. Ea, insa, fiind noapte, a fugit de acasa si s-a dus la el. Acolo au stat vreo doua ore, dar se pare ca nu au facut nimic, adica a ramas virgina. Au continuat sa vorbeasca la telefon, timp de cateva zile, dar nu s-au mai intalnit. Ei, bine, aceea seara petrecuta impreuna, a avut urmari neplacute, mai exact, acel baiat care fusese in parc, cel de 16 ani, i-a vazut pe amandoi iesind din casa, de la tip. Si apoi, el l-a intrebat pe ala de 30 care-i treaba, ce s-a intamplat. Si idiotu' ala a zis ca sunt impreuna si ca au facut prostii la el acasa. Baiatu' s-a dus mai departe si i-a mai zis unui prieten, si tot asa, pana cand a aflat tot satu'. Prietena mea n-a mai vorbit cu ala de ceva timp, se zic 4-5 zile. In regula, ideea e ca si-a bagat mintile in cap, este constienta ca a facut o greseala. Se simte foarte prost, acum toata gasca crede ca este cu unul care i-ar fi putut fi tata. Am avertizat-o ca asa se va intampla. Dar a crezut ca stie ce face. Va rog, nu o criticati, toti oamenii gresesc. Dar ea este virgina, va spun sigur, este prietena mea cea mai buna si nu m-ar fi mintit in legatura cu asta, am inteles ca doar s-au sarutat si s-au tinut in brate, si i-a dat tricoul jos.

Situatia e destul de complicata, dar vreau niste sfaturi. E complet distrusa, cum pot s-o fac sa se simta mai bine? Va rog, ajutati-ma! E prietena mea si nu vreau s-o vad asa. sad
Jur ca dau funda pentru un raspuns bun!

Răspuns Câştigător
| daniellle a răspuns:

Nu mai e nevoie să spun că s-a băgat într-un mare rahat. Şi tu şi ea ştiţi asta deja.
Acum faptul este consumat, nu văd ce ar mai putea face.
Tu ca prietenă ar trebui să îi fii alături, să o încurajezi şi să îi bagi bine de tot în cap că lumea oricum va vorbi mereu, indiferent de situaţie, însă nu ar trebui să o mai afecteze atât de mult.
Eu personal le-aş spune să-şi înghită toţi cuvintele, însă e imposibil să mănânce atâta căcat! oh go on
Nu pot suporta oamenii care privesc în grădina vecinului şi nu îşi văd de viaţa lor.
Încearcă să o faci să se împace cu gândul, atâta timp cât ea ştie că nu a făcut nimic nu are rost să se simtă prost doar pentru nişte lucruri urâte care se aud despre ea în sat.
Dacă a ştiut să se oprească atunci când a trebuit, e o fată bună şi trebuie să o convingi de lucrul acesta.
Te vei descurca, te văd o prietenă bună. Eşti preocupată de situaţia ei şi ăsta deja e un plus. happy
Încearcă să mai discuţi cu ea, explică-i că nu are de ce să se simtă prost.
Aici e vorba de ea şi de demnitatea ei.
După ce se va simţi mai bine în pielea ei, atunci şi oamenii vor începe să se simtă bine în jurul ei.
Dacă se va simţi mai bine, încrederea în propria persoană va creşte! big grin
Multă baftă vă doresc amândurora!
Have a nice day.

| iuliaa9974 explică (pentru daniellle):

Multumesc pentru raspuns! Ai mare dreptate si voi fi alaturi de ea, vom trece impreuna peste tot!

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu ii faci nimic, o lasi asa distrusa sa isi invete lectia, din ce am citit nu a obligato nimeni a fost dorinta ei. sa invete ca faptele au si consecinte.

| Aηdяєєa a răspuns:

Ce puteti face este sa asteptati sa treaca timpul, sa se uite si tu sa fi alaturi de prietena ta si sa incercati sa nu bagati in seama lumea..Pe viitor aveti grija sa nu va mai incurcati cu barbati de 30 de ani. Facetiva un prieten de varsta voastra. Si fiti smechere nu lasati sa va fraiereasca un baiat.

| gratie a răspuns:

Pai in primul rand prietena ta e o idioata..cum poti frate sa te indragostesti de unul cu 16 ani mai mare ca tine si apoi cum puii mei sa stai sa-ti dea si tricoul jos ( scuze de expresie dar mi se pare cel mai tampit lucru) si in al doi-lea rand cred ca se pote merge la politie pentru asa ceva pentru ca ea e minora. atunci se va simti cu siguranta mai bine pentru ca politia ii va da ce merita (cateva luni de inchisoare pentru ca doar a dezbracat-o daca faceau altceva era mai rau )

| iuliaa9974 explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!

| floricica1999 a răspuns:

Asteapta sa treaca putin timp mai invit-o in parc undeva la un ceai nu ascultati ce birfeste satul si nu-i mai aminti despre incidentul.

| floricica1999 a răspuns:

Asteapta sa treaca putin timp happymai invit-o in parc undeva la un ceai nu ascultati ce birfeste satul si nu-i mai aminti despre incidentul.happy