Dragul meu, intrerupand legaturile cu colegii, izolandu-te, declansezi aceasta stare de semidepresie.Socotindu-te un,, chiulangiu,, cei mai multi se departeaza de tine. Dupa ce lipsesti un timp, ti-e jena de unele ore, si continui sa lipsesti...Hotaraste-te sa mergi la scoala,indiferent de consecinte. Dupa ce profesorii observa ca vrei sa revi pa linia de plutire,o sa te ajute.Ti se va parea greu cateva zile cand,poate,ti se vor face reprosuri. Apoi, cand mergi la scoala, cauta sa fi cat mai jovial, mai deschis, mai comunicativ.Inteleg ca ai si probleme familiare, dar foloseste toate resursele pe care le ai ca sa termini cu bine scoala, sa poti gasi ceva de lucru. Timpul pierdut acum, cu calculatorul, il vei regreta mai tarziu.ca sa te poti,, distra,, trebuie sa-ti asiguri o sursa de venit intai.Simti singur ca nu esti in regula si de aceea ai acest sentiment de rusine.Cum arati nu conteaza, atata timp cat dovedesti ca ai alte calitati.Mai revin-o.
Eu cred de fapt ca tu doar ai impresia ca prietenii te-au uitat si nu mai vor sa stea cu tine.Tu te-ai indepartat si i-ai lasat sa aiba atitudinea asta fata de tine, de ce le permiti? Incearca sa fii mai tupeist.Iesi mai mult pe afara, fa-ti prieteni noi si fii foarte amabil cu cei vechi, chiar daca fac glume pe seama ta, le razi in nas si le arati ca nu-ti pasa de rautatile lor dar ca vrei sa ramaneti in relatii bune.Schimba-ti atitudinea mai intai.
Incearca sa gandesti mai pozitiv, agatate de orice ocazie sa iesi din starea asta, nu te mai stresa degeaba!
Uite mai relaxeazate putin http://www.youtube.com/watch?v=qzHdEvLRPqk&feature=endscreen&NR=1
Bafta si nu dispera!
Te sfatuiesc sa mergi la scoala ( nu este chiar asa de urat, te vezi cu prietenii ). Zici ca nici profesorii nu te plac. Nu este adevarat, lor nu le place ca lipsesti asa de mult. Iar prietenii tai ..nici lor nu le place ca stai numai pe calculator si nu mai vii la scoala sa te vezi cu ei, sa mai glumiti. TREBUIE SA NU MAI STAI ATAT PE CALCULATOR!
Deci, daca vrei sa fii ca inainte, popular, trebuie sa renunti la calculator si sa mergi la scoala, ca dupa aia sigur iar vei fii mult mai apropiat cu prietenii tai.
Acum tu alegi : calculatorul sau prietenii?
Multumesc tuturor de sfaturi, o sa tin cont de ele pe viitor... daca as putea v-as da tuturor funda dar din pacate nu se poate, multumesc inca odata.