| AdElA96 a întrebat:

am si o intrebare ati avut careva vreo urticarie? Daca da explicati-mi cum se manifesta ochii sunt umflatii?

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Urticaria se manifesta cu placi rosii pe piele. Dar se poate asocia cu soc anafilactic de diferite severitati care se manifesta cu umflarea ochilor, a buzelor, limbii si, in final, sufocare si moarte daca nu se intervine cu tratament.

| Floreenofficial a răspuns:

Da... ochii sunt umflati :(
http://www.google.ro/......tp?/search
Vindecare grabnica! :* :((

mariana
| mariana a răspuns:

Daca ai facut urticare, inseamna ca este o reactie alergica si trebui sa mergi la medic pentru a vedea ce a cauzat-o.
Pentru amaliorarea mancarimilor se foloseste o solutie care se gaseste la farmacie si cu care trebuie sa te ungi pe locurile unde ti-au aparut petele, cu exceptia ochilor bineinteles.
Trebuie sa tii regim dietetic daca alergia a fost declansata de un produs alimentar, daca insa a fost cauzata de un medicament, trebuie sa intrerupi tratamentul respectiv.
Pentru un diagnostic concret este necesar insa sa mergi la medic, care o sa te indrume ce trebuie sa faci si ce tratament se impune.
Daca in locul unde ai avut o pata iti apare alta, dupa ce a trecut, inseamna ca alergenul inca nu a fost inlaturat.
Fiecare alergie se manifesta altfel, eu fac alergie la algocalmin spre exemplu si mi se declanseaza criza de astm, pe langa urticarie si umflaturi pe corp.
Multa sanatate si sarbatori fericite.

| AdElA96 explică:

Mai am o intrebare petele pot sa dispara si sa reapara?