Intra in primul magazin si iei ce tigari gasesti, nu e asa complicat sa alegi. Toate sunt la fel, scot fum
Salut, eu am stat la spitalul militar Bucuresti cu apa la plamani si am vazut multi care asa au inceput, de la o tigara la 1 pachet pe zi si acum doreau sa moara ca nu puteau respira deloc...o ora era cat 1 luna pentru ei...
Stiu ca nu primesc funda pentru asa raspuns dar mai bine nu te apuci decat dupa sa nu te mai poti lasa si sa ajungi intr-un spital pe la 50 de ani de ex. si sa iti doresti sa mori...
Stiu ca sunt cazuri care au dus-o si mai multi ani cu tigari, dar fiecare organism e diferit... poti face si un AVC eventual, depinde de tine...:)
Sper sa iei o decizie corecta, jumatate din adevar deja l-ai zis : (stiu ca nu e bine... ), s-ar putea ca incercarea ta sa devina un cui dat in sanatate zi de zi pe viitor!
https://www.youtube.com/watch?v=SaeJUCVEp2s
Chiar daca vei trece peste acest comentariu eu iti sugerez sa nu te apuci de fumat, o data ce te apuci sa fumezi 1 tigara vei trece la 2 dupa la 3, dupa la un pachet pe zi si tot asa pana vei ajunge dependent si nu vei putea sta o zi fara sa fumezi ceva.
Vogue, dar mai bine nu încerca. Dacă îți iei un pachet, o sa vrei sa îl termini și ușor ușor începi să mai vrei. Vei fuma de plictiseala și asa apare dependenta.
Nu încerca!
Twister09 întreabă: