| Lola1iulie a întrebat:

Buna TPU.am si yoo o mik-mare problema. am 13 ani...si mi-au aparut o multime de cosuri ...in momentele tensionate[teste, invatat etc] le rupeam, au trecut, dar in urma mi-au lasat niste pete rosiatice. am folosit si zineryt si creme de la vichi, avon toate chestiile posibile+ am niste puncte albe sub ochi [cred ca puncte de colesterol] cum as putea scapa de ele[amand2 faze si petele si cosurile]sunt foarte naspa, ma jeneaza foart tare. daca atzy styy remedii naturiste le primesc cu placere.Si app. km cat ar costa sa ma duc al dermatolog? mrs funda[garantat]

4 răspunsuri:
| BadCliché a răspuns:

Heii Gabriella!happy
Prietena mea e in aceeasi situatie. Iti recomand o chestie care o sa ti se para cam ciudata dar foarte buna : tratament cu urina.
Uite pasii si iti zic ca funtioneaza 100% :
1) dimineata cand te scoli faci tratamentul, doar dimineata
2) spalate bine jos pentru a fi curata inainte sa urinezi
3) ia-ti o bucata de vata sau o discheta la indemana
4) cand incepi sa urniezi, lasa sa curga primul jet iar apoi pune discheta/vata si umezesteo un pic
5) prindeti parul bine bine si date pe fata peste tot
6) stai 10 minute cu tratamentul[nu mai mult deoarece pielea se irita]
7) o sa ai senzatia ca te strange fata, ceea ce inseamna ca iti inchide porii si ti curata
8) dupa ce au trecut 10 minute spalate foarte bine pe fata
9)tratamentul dureaza in jur de 30 de zile, insa daca vezi ca mai ai impuritati sau ceva mai continuta cat crezi tu
10)in timpul tratamentului nu te da cu creme pentru ca nu face bine.
Un mic pont: nu te machia tare, spalate in fiecare seara pe fata si daca chiar e foloseste o lotiune sa iti cureti fata.

Bafta multa si mult succes.Te pup :*

| Lola1iulie explică:

Off.chiar asta mi-e urat...nu suport gandul cu tratament cu,, tratament cu urina" dar nu fumez si cafea doar cate o gura[3 in 1] in rest nimic

| Lola1iulie explică:

Cand eram mica ma machiam.dar de al un timp am renuntat n-am folosit niciodata fond de ten iar acum nu ma mai machiez nici la ocazii[ si am spal si dim si seara]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inlocuieste cafeaua cu infuzie de cicoare. Se pun doua lingurite de planta uscata la o cana de apa clocotita, se lasa 30 de secunde, apoi se strecoara si se bea cu inghitituri mici.
rupe niste tulpini de aloi si date cu solutia aia cleioasa din interior ca e aloe vera. Pui dinaia pe cosuri si pete.
Spalati tenul dimineata si seara cu sapun cu sulf.
Date cu alcool camforat pe pete sau pe cosurie stoarse ca sa se faca coaja.
Pun peste ele comprese cu tinctura de galbenele sau date cu crema de galbenele ( doar pe pete si unde trebuie sa prinda coaja ).
Nu stoarce cosurile!
Ca sa le acoperi foloseste pudra si fond de ten.
# Masca cu papaya si smantana. Amestecati bine doua linguri de smantana dulce si doua linguri cu pulpa zdrobita de papaya, pana obtineti o pasta omogena, apoi o intindeti pe piele. Dupa 30 de minute se spala pielea cu apa calda. Stropiti tenul cu apa rece, stergeti prin tamponare si ungeti cu alifie de galbenele sau cu propolis.
# Se sterge pielea afectata cu suc de struguri. Se storc cateva boabe, se inmoaie un tampon de vata in suc si se sterge pielea. Se lasa sa se zvante, apoi se clateste fata cu apa calduta in care s-a adaugat putin bicarbonat de sodiu.
# Se beau 2-3 cani pe zi cu infuzie de musetel. Infuzia se bea neindulcita.
# Se aplica felii de rosii proaspete pe zonele afectate. Dupa 30 de minute se clateste pielea cu apa calda.