| MadaallllliinnaaaIiii a întrebat:

Buna TPU:*. Am terminat cls a 8-a.Si vreau sa merg spre profilul filologie-intensiv engleza. Examenul acela se dadea doar la biliving? no?hee hee. Imi spuneti si mie va rog frumos un orar. Sa stiu ce ore am.Si.eu in generala nu prea s`a facut engleza bine.Nu stiu prea bine.Mai bine spus aproape deloc. Dar, vreau sa invat. La acest profil se ia engleza de la 0? din a 9-a? sau trebuie sa stiu la perfectie? Multumesc mult:*Fundaa; x

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei, tocmai mi-ai amintit de clasa a IX-a... Engleza nu se ia de la 0 pentru că e logic, din moment ce ai trecut acel examen, că tu ai deja un nivel de cunoaștere a limbii. Dar pe tot parcursul anilor de liceu veți repeta toate problemele de gramatică/vocabular etc., în caz că ai diferite lacune. Orarul, dacă îmi amintesc eu bine era cam așa: 5 ore engleză + 1 oră opțional (eu am făcut Istoria UK, tot în engleză), 5 ore română, 2 ore franceză, 2 ore logică, 2 ore mate, 2 ore fizică, 1 oră chimie, 1 oră latină, 2 ore geografie, 2 ore istorie, 1 oră T.I.C, 2 ore sport, 1 oră desen, 1 oră muzică, 1 oră religie.

2 răspunsuri:
| Bulinaaaaa a răspuns:

Deci nu este nimick daca nu ai dat examenul pentru clasa de bilingv...
profilul mate-info dai urmatoarele teze:

1. Lb. si literatura romana
2. Matematica
3. Informatica
4. La alegere intre fizica/ chimie/ biologie (obligatoriu ce alegi pe primul semestru trebuie sa dai si pe sem. II).
Iar orele pe care le faci sunt acestea:. Matematica (4 ore);
2. Lb. Romana (4 ore);
3. Lb. straina 1 (2 ore);
4. Lb. straina 2 (2 ore);
5. Fizica (3 ore);
6. Chimie (2 ore);
7. Biologie (2 ore);
8. Istorie (1 ora);
9. Geografie (1 ora);
10. Informatica - Programare (2 ore + 2ore laborator);
11. Informatica - Tic ( Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor - 2 ore);
12. Religie (1 ora);
13. Logica si argumentare (1 ora);
14. Ed. fizica (2 ore);
15. Istoria artelor ( Muzica - Nu mai stiu sigur cum se numea) (1 ora);
16. Ed. vizuala (1 ora);
17. Optional (1 ora);

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Menționez că orarul pe care l-am scris este de la o clasă de filologie intensiv engleză.